Apa Itu Nurich Lacto-Lite?

Apakah itu Nurich Lacto-Lite?

Lacto-Lite menggabungkan serbuk yogurt dengan kultur hidup, insulin dan ramuan-ramuan lain. Inulin adalah prebiotik. Ia membantu menambahkan bifidobakteria dalam usus dan membantu memastikan keadaan usus yang baik.

Ramuan Lacto-Lite

Inulin, serbuk yogurt dengan kultur hidup, serbuk konjak, oligo-fruktosa, maltodekstrin, serbuk vanila dan silikon dioksida dan kondisionaer makanan (agen antipengerakan) yang dibenarkan. Lacto-Lite langsung tidak mengandungi herba atau kimia yg bersifat Laksatif (julap).


Bagaimana hendak minum Lacto-Lite?

Campur 1 bungkus Lactolite ke dalam 200ml air, kacau and minum terus. Elakkan penggunaan air panas. Jangan lupa minum 800ml air untuk lihat kesan lebih ketara. Penggunaan Lacto-Lite ini untuk proses penyahtoksin (detoxification).


Harga Lacto-Lite

Ada 25 sachets dalam satu kotak. Satu kotak hanya RM158.00.

Halal ke tak?

Sudah semestinya halal kerana diperakui oleh JAKIM.

Siapakah yang sesuai untuk menggunakan Lacto-Lite ini?

Sesuai untuk semua lapisan umur kecuali bayi dan kanak-kanak bawah 6 tahun ke bawah. Sesiapa yang mempuyai masalah sembelit, pembuangan yang tidak lawas dan ketidakpuasan boleh menggunakan Lacto-Lite ini. Lacto-Lite nie memang sangat sesuai untuk ibu yang menyusu (breastfeeding mothers), sebab ramuannya tidak akan sesekali mengurangkan susu badan si ibu. Ia juga telah diperakui oleh pengguna yang telah berjaya menggunakannya.

Lacto-Lite ini akan membersihkan usus kita, Jadi selepas meminum Lacto-Lite ini, kita akan kerap membuang air besar. Kemudian, badan akan terasa lebih ringan.  Kalau pengambilan Lacto-Lite secara konsisten, bukan hanya usus kita sahaja bersih. Tetapi, ia juga membantu kulit muka menjadi gebu dan mulus sebab penyahtoksian dalam badan kita.

Bagaimana Lacto-Lite dapat membantu anda?

* Menyingkirkan toksin badan
* Menggalakkan metabolism
* Mengurangkan beban badan
* Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
* Membantu dalam penghadaman
* Membantu melegakan sembelit
* Membantu sintesis vitamin

Sesiapa yang mempunyai masalah berat badan, masalah penghadaman usus, SEKARANG bukan menjadi masalah lagi. Inilah masa dan PELUANG untuk anda tampil cantik dan sihat dengan lebih berkeyakinan ! Jadi anda tunggu apa lagi?

Maklumat Lanjut, Sila Hubungi :-

mobile:  019-4491391
facebook: fatinzaini2_ffe

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..