Cara Mengukur Saiz Premium Beautiful


Assalamualaikum wbt,

Salam semua~ Hari ni fatin nak tunjukkan cara bagaimana nak ukur saiz untuk Premium Beautiful.. Yela kan, dengan cara ni anda dapat tahu ada berapa saiz ukuran badan anda..


Then memudahkan kerja fatin untuk mendapatkan ukuran saiz anda. Hanya perlu maklumat berapa saiz ukuran tu jer..


Yang pastinya, FREE trial tau kalau ada yang berkeinginan nak cuba pakai PB nie.. Normally yang pakai tu selalunya taknak bukak dah la sebab rasa best sangat bila pakai korset ni.. 


Nak cuba?? Haaa sila ukur badan anda and jom kita jumpa! Setuju??


Sila ukur body anda menggunakan cm/sentimeter.. Bukan Inchi ye.. :)


1.ukuran bahagian puncak breast (bust)
2.ukuran bahagian bawah breast (under bust)
3.ukuran pinggang (waist)
4.ukuran puncak bonbon (hips)




Okey dah siap ukur semua.. Boleh inform pada fatin okey semua details tu.. Fatin akan contact anda semua untuk sesi appointment demo.. 


Demo FREE je tau..


Korang boleh rasa sendiri betapa bestnya bila pakai PB.. 
Ini lah masanya..jangan ketinggalan :)


atau.. Jika korang nak tau saiz korang.. Boleh je ukur sendiri


1) Macam mana anda nak tentukan size CUP?
Formulanya adalah, Puncak dada - bawah dada = _____cm
jadi,92cm-82cm = 10cm.Sekarang refer pada table kat atas, utk lihat size cup yang sesuai. 10cm adalah dlm range 10-13, TING, cup size adalah "C"


2) Macam mana nak tau size LONG BRA?
Pinggang is 75cm so 75cm is between 73-77 , jadi your Long Bra PB will be 75 and cup C (75C)


3) Macam mana pulak nak determine Waist Nipper size?
Waist 75cm. 75cm is between 73-79, so your Waist Nipper size is 76.


4) Akhir sekali Long Girdle.
Formulanya adalah Puncak punggung - pinggang=______cm
Kalau total cm is (> 28), then you need to take 1 size bigger.



Tak kira apapun jenis cutting or body shape kita, still boleh pakai Premium Beautiful nie tau. Kan PB nie diukur mengikut ukuran badan kita. Jadi takde istilah "PB nie ada saiz S/M/L/XL tak?" 


Kerana sudah TERBUKTI yang PB nie 
telah dicipta khas untuk kesesuaian badan sendiri.. :)





Dah tunjuk cara nak ukur.. 
Kalau malas nak ukur.. 
Just sent pada fatin details seperti di bawah ya..
Email atau sms je :) 

Fatin akan contact korang semula..jangan risau :) 


Let be pretty and healthy with  PB..muah!


NAME: 
HP: 
MEETING VENUE:
MEETING DATE:

1. Bust = ____ cm
2. Underbust = ____ cm
3. Waist = ____ cm
4. Hips = ____ cm

Sms me : 019-4481391
Email me: fatinzaini23@gmail.com



Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..