Kelebihan Memakai Premium Beautiful Pada Bulan Ramadhan


Haa apa perasaan bila masuk bulan Ramadhan?? Korang rasa okey tak? makin cergas ke makin lemah? BUT sekarang tidak lagi..cergas sentiasa. 

Jom tengok ape kelebihan lain yang ada ada pada PB ya .. sama-sama share, sama-sama pakai Premium Beautiful .. confirm tak menyesal …



1. Mempercepatkan penurunkan berat badan

Tubuh secara automatik akan mencari sumber energi di dalam badan iaitu lemak, semasa berpuasa energi yang masuk akan berkurangan.
Biasanya berat badannya akan berkurang sampai 2- 4 kg (average).
Tapi, kalau pakai Premium Beautiful semasa berpuasa, pengaliran darah dalam badan menjadi lebih lancar, maka penurunan berat badan lebih cekap lagi, double than average 4 - 8kg


2. Mengeluarkan toksid /racun dalam badan

Berpuasa selama 30 hari dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit.
Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).


3. Mencegah stroke

Menurut beberapa penelitian, ia dapat meningkatkan HDL (High Density Lipoprotein) dan menurunkan lemak trigliserol (pembentuk kolesterol LDL-Low Density Liporotein) yang dapat mengganggu kesihatan tubuh kita.


4. Pemberanakkan sel-sel baru lebih cekap

Rasa lapar membuat organ internal didalam tubuh bergerak dan bereaksi ‘melahap’ sel-sel rosak demi memenuhi keperluan makanan.
Seterusnya, tubuh akan segera menggantikannya dengan sel-sel baru, agar bisa kembali berfungsi.


5. Memakai Premium Beautiful semasa berpuasa dapat mengekalkan 
kecergasan badan tanpa rasa kelaparan dan kehausan yang melampau.

Ini adalah kerana kesan grip dan mendakap kemas perut membuatkan anda akan sentiasa rasa kenyang dan bertenaga.
Berat turun ke berat ideal
Bentuk badan menjadi 'fit and firm' sentiasa rasa cam anak dara walaupon dah beranak pinak ;-)




So pada yang nak rasa kehebatan nanti Premium Beautiful ni, jom roger fatin :-)

***bukan setakat kuatkan badan kita untuk beribadah tetapi boleh pasang badan untuk raya sekali.

contact: 019-4481391 (fatin)
email: fatinzaini23@gmail.com
fb: fatinzaini_ffe

Comments

Popular Posts