Kenapa Wanita Perlu Pakai Premium Beautiful?


Salam semua..


Hari nie fatin nak share dengan korang tentang kebaikan korset Premium Beautiful..yelakan..produk bagus..haruslah kita share sesama..tak baik sorok-sorok ye tak?


So seperti yang sedia maklum..Premium Beautiful ni ada F.I.R. apa itu F.I.R...haa F.I.R. ni ialah Far Infrared Ray..nak tahu kesan terhadap body kita?? jom baca...



Kesan F.I.R. Ke Atas Rahim Dan Vagina Setiap Wanita:


* Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

* Membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

* Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

* Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

* Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)

* Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi

* Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.




Jadi, sebagai seorang wanita tak nak ke jaga kesihatan & kecantikan diri kita?


Tak nak ke mencegah kanser sebelum sakit? Haa haruslah kan kita jaga semua tuu.tak jaga rugi tau..Setakat nie fatin dah rasa kurang sakit belakang sejak pakai PB..


Alhamdulillah bagus sangat..sakit kaki pon bila da balut kaki guna waist nipper rasa kurang terseliuh..bagus kan??

Hargailah diri kita sebelum terlambat!


contact fatin for FREE trial & consultation..

mobile : 019-4481391
email: fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..