Kenapa Wanita Perlu Pakai Premium Beautiful?


Salam semua..


Hari nie fatin nak share dengan korang tentang kebaikan korset Premium Beautiful..yelakan..produk bagus..haruslah kita share sesama..tak baik sorok-sorok ye tak?


So seperti yang sedia maklum..Premium Beautiful ni ada F.I.R. apa itu F.I.R...haa F.I.R. ni ialah Far Infrared Ray..nak tahu kesan terhadap body kita?? jom baca...



Kesan F.I.R. Ke Atas Rahim Dan Vagina Setiap Wanita:


* Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

* Membantu merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

* Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

* Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

* Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)

* Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi

* Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami.




Jadi, sebagai seorang wanita tak nak ke jaga kesihatan & kecantikan diri kita?


Tak nak ke mencegah kanser sebelum sakit? Haa haruslah kan kita jaga semua tuu.tak jaga rugi tau..Setakat nie fatin dah rasa kurang sakit belakang sejak pakai PB..


Alhamdulillah bagus sangat..sakit kaki pon bila da balut kaki guna waist nipper rasa kurang terseliuh..bagus kan??

Hargailah diri kita sebelum terlambat!


contact fatin for FREE trial & consultation..

mobile : 019-4481391
email: fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular Posts