Keputihan Adalah Asid Berbahaya

Assalamualaikum wbt,

Masalah keputihan memang tidak dapat lari dari kehidupan seorang wanita. Walaupun ia masalah kecil atau besar, ia berkemungkinan menyebabkan rasa tidak selesa. Jangan pandang remeh tentang keputihan ini ye.


Sebelum ini, anda pernah mengalami perkara seperti berikut?

* terpaksa memakai 'pantyliner' setiap hari?
* keluar cecair yang berwarna putih dan kekuningan?
* kemaluan berbau?
* rasa gatal2 pada kawasan kemaluan?
* ketidakselesaan semasa 'bersama' suami?Jika "YA",bersedialah!!!  Pasti anda runsing memikirkan masalah ini.


Ramai wanita termasuklah saya menganggap keputihan itu adalah gejala yang normal dan akan sembuh dengan sendirinya. Tetapi, keputihan adalah lebih jauh dari itu. Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk. Kulat ini mampu merebak ke seluruh tubuh dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam tubuh badan anda.


Jika berlaku kerosakkan begini maka risiko untuk seseorang yang dijangkiti keputihan untuk hamil adalah SANGAT TIPIS sekali. Antara langkah bijak yang perlu diambil dengan segera adalah dengan menghalang jangkitan dari dijangkiti. Dan jika kita sudah dijangkiti keputihan, kita perlu merawatnya dengan kadar segera.Dengan pemakaian Premium Beautiful it really HELPS you all ! Seriously, sesiapa yang mengalami masalah keputihan or trying to conceive baby, I would 100% recommend Premium Beautiful !! Girdle PB ada jaring-jaring lubang udara yang function dia untuk menggalakkan pengaliran udara, elakkan kelembapan dan juga prevent from bacteria growth, fungus dan bau. It's very comfortable and stay 'fresh' everyday !! Reduce white discharge and lepas tu akan hilang terus. InsyaAllah~
So jom kita bertindak hari ini juga demi masa depan yang lebih terjamin. Mencegah adalah lebih baik daripada merawat bukan?!

Call me & book for your appointment with me TODAY !!!Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini


Wassalam, 

Love Fatin Zaini :)

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..