Siapakah Maisarah??

Assalammualaikum wbt,

One of leader in our group .. dulu pun engineer tapi Kak Mai cakap dengan anak 2 (mase tu) gaji terasa kecik jer nilainya .. Dari situ Kak Mai decided untuk baiki taraf hidup .. After few months Mai resign & tumpukan pd bisnes .. Memang tak sia-sia sebab hidup Kak Mai dah berubah .. Income terbaru Kak Mai RM80k sebulan ...

BEFORE !!


 Kehidupan ala kadar walaupun pekerjaan sebagai enginner. 



AFTER !!
Bukan lama pun, juz 2 tahun dpt mengubah hidup kepada lebih selesa
Tengok la Kak Mai, nampak lain kan? hehe
Ibu kpd 3 anak masih nampk sgt gojes!


Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..