Siapakah Maisarah??

Assalammualaikum wbt,

One of leader in our group .. dulu pun engineer tapi Kak Mai cakap dengan anak 2 (mase tu) gaji terasa kecik jer nilainya .. Dari situ Kak Mai decided untuk baiki taraf hidup .. After few months Mai resign & tumpukan pd bisnes .. Memang tak sia-sia sebab hidup Kak Mai dah berubah .. Income terbaru Kak Mai RM80k sebulan ...

BEFORE !!


 Kehidupan ala kadar walaupun pekerjaan sebagai enginner. 



AFTER !!
Bukan lama pun, juz 2 tahun dpt mengubah hidup kepada lebih selesa
Tengok la Kak Mai, nampak lain kan? hehe
Ibu kpd 3 anak masih nampk sgt gojes!


Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..