Siapakah NURUL AIN ZULKARNAIND??

Assalamualaikum wbt,

Dulu hanya seorang pembantu spa kecantikan dengan income RM500++ jer. Kemudian, berjinak dengan business online dengan menjual barang kosmetik dan mekap. Bayangkan berapa saja yang boleh diperolehi oleh beliau dalam masa sebulan??

BEFORE !!


Beliau seorang yang sangat berjimat cermat. Maklum laa banyak tanggungan jadi kehidupan ala kadar dan cukup-cukup makan saja. *sadis time nie katanya*AFTER !!


Akhirnya dipertemukan jodoh untuk bersama SHALIZA AZIZ iaitu selaku mak saudara beliau. Dalam masa setahun perubahan dalam hidup beliau berubah dengan 180 darjah dan berusaha lagi untuk menukar secara 360 darjah bagi membantu family dan diri sendiri.


DULU income hanya RM500 ++ saja, SEKARANG income dalam tangan RM 8000++. Mana lagi buat beliau tersenyum?? Renung-renungkan laa yee bagaimana bisnes PREMIUM BEAUTIFUL mampu membantu kita nie yang hanya orang biasa-biasa bertukar menjadi LUAR BIASA !!


"Nak berjaya kena pantas.. Kena Rajin kaut ilmu..work smart! Bukan tengok saja.. 
Kejayaan takkan datang bergolek.. Paling penting jangan putus asa.."
- nurul ain zulkarnaind-Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Comments

fatin zaini said…
alhamdulilah rezeki.. :)

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..