Siapakah Salha??

Assalamualaikum wbt,

Sama seperti Hanis, dari hanya seorang housewife, kini seorang bisnes woman berjaya .. masih muda, sebaya Hanis .. income pun 6 angka tau :)
BEFORE !!


Nampak biasa2 jer .. ieja pernah gak jd housewife dulu2 ..
memang duit xde, maka nak bergaya pun tak leh .. huhu



AFTER !!


Bukan je bergaya, malah lebih berkeyakinan ..
Bukan tu jer, yg plg best dpt menbantu ekonomi keluarga, epsc hubby ..
bertambah hubby syg kan coz wife pandai tlg ringankan beban hubby ..
Best kan?





Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..