Siapakah SHALIZA AZIZ??

Assalamualaikum wbt,

Beliau adalah seorang Akauntan sebuah bank di Kuala Lumpur. Walaupun seorang akauntan, tapi nak pastikan perbelanjaan keluarga dan diri sendiri pun beliau cakap tak cukup. Niat nak tolong husband jugak, finally, she choose to become one of businesswomen in PREMIUM BEAUTIFUL. Beliau juga salah seorang sifu terdekat untuk Fatin minta tunjuk ajar..

BEFORE !!


Nak tempah baju raya pun kena kira bajet btul2 .. hehe .. takut bajet burst ..



AFTER !!


Biarpun masih baru dlm biz .. 
tapi rasa happyyyy sgt coz dpt buat baju ngan designer faveret, Rizman Ruzaini ...
Yang paling best dapat belajar buat biz dgn millionaire muda, Hanis Haizi Thanks Allah for the rezeki -shaliza aziz- :)



Now, she here for me to guide me become like her. Semoga Allah berkati usaha kami. Amin. 

Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Wassalam,

Comments

Popular Posts