Siapakah SHALIZA AZIZ??

Assalamualaikum wbt,

Beliau adalah seorang Akauntan sebuah bank di Kuala Lumpur. Walaupun seorang akauntan, tapi nak pastikan perbelanjaan keluarga dan diri sendiri pun beliau cakap tak cukup. Niat nak tolong husband jugak, finally, she choose to become one of businesswomen in PREMIUM BEAUTIFUL. Beliau juga salah seorang sifu terdekat untuk Fatin minta tunjuk ajar..

BEFORE !!


Nak tempah baju raya pun kena kira bajet btul2 .. hehe .. takut bajet burst ..



AFTER !!


Biarpun masih baru dlm biz .. 
tapi rasa happyyyy sgt coz dpt buat baju ngan designer faveret, Rizman Ruzaini ...
Yang paling best dapat belajar buat biz dgn millionaire muda, Hanis Haizi Thanks Allah for the rezeki -shaliza aziz- :)



Now, she here for me to guide me become like her. Semoga Allah berkati usaha kami. Amin. 

Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Wassalam,

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..