Siapa Yang Perlu Memakai Premium Beautiful


Today fatin nak share dengan korang Siapa Yang Perlu Pakai Premium Beautiful..
Nak tahu tak?? Jom kita baca..


1. MALAS DIET. Orang yang malas nak bersenam, nak diet... dengan PB kita dah ada alat boleh kontrol... memang automatik dia akan kontrol makan... makan banyak sangat ajer, perut dah bagi sginal "cukup,cukup"... pastu badan korang macam dah ada acuan... tak kan terlebih dari acuan...

2. SUKAR HAMIL. Orang yang susah dapat anak... yang ni memang dah ada testimoni sebab PB ni cuba meneutralkan semula hormon-hormon dalam badan... yelah, orang kata berusaha dan bertawakal kan... Insya allah...

3. NAK KURUS. Orang yang nak cepat kurus lepas bersalin ... masa berpantang, pakai ajer PB kat badan... memang badan akan cepat turun dah kembali pada bentuk badan yang asal...

4. BREAST FEEDING. Memang telah terbukti dengan memakai PB susu akan bertambah banyak...

5. BAYI DEMAM KUNING. Kalau korang ada PB, anak korang yang baru lahir tu kena deman kuning... just bedungkan baby tu dengan bengkung PB... insya Allah, sekejap ajer penyakit kuning tu akan turun dan hilang.

6. DURING CONFINEMENT. Masa confinement biasanya pakai bengkung lilit or bengkung ikat depan memang tak selesa ok. Kalau bengkung lilit tu ada tak rasa macam jadi mumia?? kalau yang bengkung lilit depan sekejap je kemasnya lepas tu longgar xketat..kalau pakai PB sure selesa..senang nak bergerak..badan pun kemas.

7. KEPUTIHAN. Pakai PB and consume lactolite akan prevent seseorang terkena yis infection.

8. MIGRAIN. Wearing PB assist the blood circulation and prevent the migrain attacks.



hmmm, itu ajer kot yang yong nak share...kalau korang macam nak cuba-cuba try pakai, 

just contact fatin.. 

sms: 019-4481391 
email: fatinzaini23@gmail.com 


takpe, pelaburan jangka panjang... hadiah untuk diri sendiri yang dah penat bekerja hehe... yang penting semua orang nak nampak cantikkan... 

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..