With Northen Beautilicious Group

Assalamualaikum wbt,

Salam hari Ahad untuk semua. Apa aktiviti anda pada hujung minggu nie? Best atau suram? Haa terpulang pada masing-masing untuk mengisinya.

Mungkin ada yang isi masa hujung minggu nie dengan family, kawan-kawan dan lain-lain. Tapi bagi fatin, hari ini adalah hari paling bertuah. Sebab fatin join meeting bersama beloved leaders iaitu Kak Ieja dan Yong.

Jom, kita imbas sekali lalu gambar sepanjang meeting kami di Emerald Putri, Taman Sejati, Sungai Petani, Kedah. :)This is the best moment that i have now ! Ilmu tak kan datang bergolek kepada kita melainkan kita sendiri yang menggali dan mendapatkannya. 

Semoga ukhwah kami sebagai RAKAN KONGSI semakin teguh dan diberkati oleh Allah swt. Amin. Love Fatin Zaini.


Wassalam,


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..