Bangga Hanis Haizi Dalam Artikel Berita Harian

Assalamualaikum wbt,

Macam mana dengan hari ke-2 puasa anda dan wekeend nie?? Okeyh ataupun sebaliknya?! Mesti yang kaum Hawa yang dah berumahtangga ligat memikirkan apa yang hendak dimasak untuk berbuka nanti. Tapi yang berkerjaya, make it simple says "jom p bazar ramadhan,hehe". -gurau jer sebab semua orang boleh pergi bazar ramadhan tuh-.

Sementara nak tunggu waktu berbuka tiba, apa kata jom kita usha entry terbaru fatin. -menarik-


Ada sesiapa tak kenal dengan si jelita rupawan nie?? *angkat tangan lajulaju dan jerit namanya!! huish CONFIRM psycho*

Bagi yang tak mengenalinya lagi, jangan risau fatin tetap akan perkenalkan kepada anda siapa jelitawan nie sebenarnya. 

PERNAH menyalahkan keputusan ibu bapa membenarkan dia berkahwin sebelum menamatkan pengajian di kampus dan lebih menambah tekanan, dia disahkan hamil anak pertama sejurus selepas pernikahan. Akui Hanis Haizi Abdul Hamid, ketika berkahwin, usianya baru memasuki angka 22 manakala suami, Razali Mohamed Zain, 25. “Betul seperti dikata, orang muda memang tidak matang dan disebabkan hanya suami yang mencari rezeki, kehidupan kami sekadar cukup untuk hidup saja.  See more >>HERE<<.


Percaya atau tak, inilah hakikatnya kuasa air tangan beliau yang sudahpun TERBUKTI. Bayangkan dari seorang surirumah yang biasa-biasa, sekarang sudah bertukar menjadi LUAR BIASA. 

Jadi pada mereka yang ingin mengenali beliau dengan lebih dekat lagi, jom sertai fatin dalam menceburkan diri anda dalam dunia perniagaan yang sangat fleksibel nie. Jangan terus menilai secara luaran tanpa ada soal selidik. Nanti anda yang akan rugi. Jadi, jangan malu-malu untuk tanya kepada fatin. 

Hubungi di sini :

Mobile : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini



Bezakan gambar yang diatas dengan yang nie?? Haa, sebenarnya beliau amat mudah didekati dan memang sporting. Sikit tak kedekut ilmu, malah kuat memberi semangat pada yang kita yang "lemah-longlai" nie.

Tak caya jom kita set appointment, Insyallah ada rezeki kita jumpa beliau. ^_^

Wassalam,

Comments

Popular Posts