Hilang Breast. . Opss!

Dengar tajuk pun dah seeeraaam ! Tambah laa nak tengok kan?

Wahai si gadis dan si jelita, tahukah anda bahawa penyakit yang paling digeruni oleh wanita adalah BREAST CANCER!!! Hilang "aset" kita yang nie alamat hidup pun dah tak berguna lagi. Nak teruskan kehidupan sebagai wanita sempurna pun tak bersemangat bila kita kehilangannya.

Jadi, pernah anda terfikir yang BRA yang anda gunakan sekarang nie SELAMAT atau TIDAK?? Atau kita sendiri tak pernah terfikir tentang hal nie. *asal boleh pakai & tampung sudah elok kan*

Sebenarnya, tidak ramai wanita yang mengambil berat tentang hal nie. Tapi, bila sudah DISAHKAN mendapat penyakit no.1 nie, baru kita nak berjaga-jaga dan merawat. Alahai, seribu kali sayaaaaannng, semua tuh tak kan membantu lagi.

Jadi, nak ke terjadi pada kita lepas nie??  Jom ikuti entri fatin kali nie di bawah :-



Jadi, fatin ingin berkongsi dengan anda tentang KEHEBATAN PREMIUM BEAUTIFUL yang selalu menjadi bualan orang. Korset nie dapat menjadi "rawatan alternatif" pada badan kita untuk mencegah kanser nie.



♥ "Cup" berbentuk piramid menampung payudara agar tidak jatuh & puting dalam kedudukan betul. 
(utk pengetahuan anda, BRA yang biasa mempunyai "cup" yang berbentuk melengkung. Ini menyebabkan nipple atau puting breast tidak dapat bernafas dengan sempurna dan mengakibatkan pengumpulan toksik yang banyak di sekitar nipple tersebut. Faktor terjadinya cancer!)


♥ Menghalang lelemak mengalir kebahagian belakang.

♥ Mengelak masalah berkaitan perut seperti gastrik & ulser.


♥ Membantu untuk menambah kuantiti susu badan ibu dan juga menukar warna nipple atau puting susu daripada gelap kepada cerah





♥ Tetulang memori berfungsi untuk membantu masalah tulang belakang seperti bongkok, sakit tulang belakang (slip disc), sakit pinggang dan pengaliran darah.


♥ Suntikan F.I.R yang paling banyak dalam tetulang bengkung. Tetulang bengkung yang lembut dan bleh dilentur.

♥ Sesuai untuk lelaki ingin mengurangkan perut buncit dan wanita terutama selepas bersalin.

Dapat membantu :-
*mengurang masalah sengugut
*mengurangkan masalah keputihan
*mengangkat rahim




♥ Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan kesan rekahan kulit 'stretchmarks' terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin.


♥ Tidak menekan ovari dgn memberikan kesan hormon yg seimbang 'estrogen' & 'progestron'.

♥ 'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yg menarik dan memperbetulkan keadaan.


Dapat membantu :-
*senggugut
*sakit pinggang
*buasir
*cegah kanser pangkal rahim dan lain-lain.



Bagi pengalaman testimonial fatin dulu, semua cakap yang korset nie sangat membantu para wanita untuk menjaga kesihatan dan juga kecantikan. Jadi, tak rugi jika dari sekarang kita membuat pelaburan untuk badan kita pula. 

Bayangkan "kereta kita sendiri pun kita perlu servis supaya tak meragam, nie kan pula badan kita sendiri yang tiada pengganti..kalau dah sekali detect penyakit confirm rm3-4k kita kena standby untuk kos rawatan saja setiap bulan. cuba anda darab untuk berapa kali treatment bila sekali buat berapa??? Rm++++++ kan" renung-renungkan :))


Fatin ingin membantu anda ! Jadi, hubungi fatin SEKARANG !  

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..