MLM Pemusnah Hidup

 Assalamualaikum wbt,

Kali nie fatin nak share keratan akhbar yang selalu dikaitkan dengan perniagaan jenis Multi-Level Marketing (MLM) nie. Banyak pihak suka pertikaikan perkara negatif apabila mendengar perniagaan jenis MLM nie. Terutama yang melibatkan syarikat Hai-O. Anda pernah mendengar nama company nie??!

Tetapi, tanpa disedari banyak usahawan yang telah berjaya dilahirkan oleh Syarikat Hai-O. Sudah TERBUKTI dan telah diyakini oleh kebanyakkan usahawan yang lahir di bawah naungan syarikat nie. Tak percaya?! Ikuti keratan di bawah nie yea..

 Paling membanggakan apabila Hanis Haizi sendiri mampu berada dalam keratan akhbar hasil titik peluh beliau sendiri tak sampai 3tahun dalam bisnes nie. Dahulunya sebagai seorang surirumah sepenuh masa, tetapi sekarang beliau mampu mengubah 360 darjah dalam kehidupan beliau bersama keluarga tercinta. 
-banggakan- :) Ikuti kisah Hanis Haizi di sini :

Tak lupa juga yang paling membanggakan fatin adalah MENTOR kesayangan dalam dunia perniagaan nie. Dahulunya seorang anak penoreh getah TETAPI sekarang sudah bergelar MULTI-MILLIONAIRE.. Beliau berjaya memasuki coverpage "Personal Money".


Puan Siti Rohana Bt Yusof dan suami beliau Tuan Azlan Bin Hj Deraman. 
Ikuti beliau di sini >> HEBAT <<
-bangga dengan tahap pencapaian mereka- ^__^

Jadi, kalau mereka mampu mengubah kehidupan mereka, kena tidak kita juga ikuti bersama?? Masing-masing yang menceburi bidang semuanya datang dari backgrounds yang berbeza. Serendah-rendah jawatan eg: surirumah, operator kilang, kerani am dan sebagainya kepada jawatan besar eg: ahli farmasi, engineer, akauntan, doktor pun turut menyertai perniagaan MLM nie. 

Masing-masing nawaitu ingin mengubah nasib kehidupan mereka yang lebih baik. Tidak dinafikan bahawa kos sara hidup pada masa kini lebih tinggi. Dengan berbekalkan gaji sedia ada, belum tentu mencukupi. 

Kita harus sedar bahawa kita tidak patut SELESA dengan keadaan sedia ada. Mungkin hari nie baik untuk kita, tapi sudah kah kita punya persediaan untuk masa akan datang?!!

Renung-renungkan dan JOM KITA BERTINDAK DARI SEKARANG !! 

p/s:: jangan laa kita menghukum sesuatu benda tanpa ada unsur periksa. seharusnya kita sendiri yang perlu BIJAK memilih PELUANG sebaik mungkin. 


Jadi, jom sertai saya bersama mereka ! 

Contact : 019-448 1391 (fatin zaini)
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..