Baskin Robbins FREE Lah

Assalamualaikum and hi readerss,

Fatin online jer hari nie dah kecoh SATU MALAYA yang dengan kerjasama beberapa pihak BASKIN ROBBINS hari nie akan memberi ice-cream secara PERCUMA kepada rakyat MALAYSIA.

Tujuannya adalah untuk menghargai jasa JAGUH BADMINTON kita Datuk Lee Chong Wee !!


In view of the valiant efforts of our Olympian heroes who have united us all and made the country proud, Impian Emas Negara Media Prima and Baskin Robbins have decided to STILL give out free ice-cream to all Malaysians! 61 outlets nationwide. 8th August 8-10pm! (excluding two kiosks at Pantai Hospital, Bangsar and Genting Theme Park)

-petikan dari facebook TV3Malaysia-
Jadi, jom kita check 61outlets yang boleh kita kunjungi HARI INI sahaja !!

Singgah d'sini yee >> BASKIN ROBBINS <<Apa lagi, lepas berbuka anda boleh TERJAH untuk ais-krim PERCUMA nie... ^__^


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..