Testimoni Pesakit Cyst OvaryRamai yang bertanya tentang cyst ovary, apakah kesannya semasa pemakaian Premium Beautiful? Dapatkan nasihat doktor dahulu untuk pemakaian korset terutamanya mereka yang mempunyai ceast/fibroid yang ketara besarnya cth >5cm.

Ikut kajian kami dan garis panduan yang kami perolehi, cuba teruskan pemakaian. Kebanyakan cyst tersebut akan pecah lebih cepat dan air diserap badan. Ada juga diantaranya yang turun sebagai air semacam haid tetapi cairan dari cyst yang pecah. 

Malah banyak cyst saperti endometriosis yang mengecut dan hilang sama sekali bila sudah lama memakai PB. Cuba scan untuk mengesahkannya. 

Tahniah kepada sesiapa yang telah hilang sepenuhnya cyst dari badan. Saya baru menerima panggilan berita gembira ini dari customer Premium Beautiful saya dari KL. Beliau baru sahaja scan, cyst sebesar 3.54cm sudah TIADA! Syukur alhamdullillah.
Anda turut mempunyai masalah Miss V yang berbau ??

Jom singgah entry tentangnya >> di sini <<


sms/call :  019-448 1391
email : fatinzaini@gmail.com
facebook : Fatin Zaini

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..