Fikir Sejenak : Oh Duit !


Kebanyakkan kawan-kawan kita merungut dan susah hati tentang kewangan sekarang kan? Gaji tak cukup nak tampung sara hidup diri sendiri..untuk family apatah lagi.. Tambah nak raya ni..waduh! Gawat kan? Dah jadi mcm ni..mula la hidup mudah stress, perasaan dan semangat kurang untuk bekerja..inilah realiti kehidupan sekarang kan?

Memang hidup tak perlu terkejar-kejar cari duit.. Tapi dengan ada duit yang lebih boleh bantu diri sendiri dan family juga orang lain bukan jer boleh buat kita happy.. Orang lain juga happy..takda stress je memanjang kan?

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..