Iftar at Mendy Arabian Restaurant

Assalamualaikum wbt dan salam terakhir kita berpuasa tahun 2012,

Alhamdulilah semua preparation untuk raya sudah selamat disiapkan. Dengan adanya bisnes yang fatin buat sekarang, terasa boleh bernafas sikit untuk keluarkan belanja musim raya nie hasil titik peluh sendiri. Bersyukur sangat-sangat rasanya. Okeyh, next entry fatin story-mory yee bab nak raya !!

 Jadi, ada kelapangan kejap, fatin terus menggedikss nak buat entry tentang iftar baru-baru nie bersama kawan fatin. Sapa lagi kalau bukan musuh ketat fatin. =,=

One day before nak booking tempat berbuka puasa nie pun kami 2orang bergaduh. Haha. Yela, masing-masing pening tak tahu kat mana nak makan. Finally, i suggest kat dorang untuk bagi 2places tempat yang best. Then, kita decides which is the best place. Haaa kan senang. ^_^

Lastly, this is the place that we choose !

Kat mana restoren nie??! Sesiapa yang datang Sungai Petani, Kedah boleh cari Pasaraya Tesco Utara Sungai Petani. Sebab restoren nie berdekatan dengan Tesco Utara area Taman Lagenda Heights. Senang jer nak cari. :)


Bila dah jumpa kedai, masuk kedai rasa macam kat Tanah Arab dah. 
-nama pun kedai makan arab kan-


Yezzza this is our dishes for iftar !! Serious awesome deaaarsss.. Cube lah !!
-time nie fatin kempunan tak dapat makan nasi arab kambing, last minutes cancel dengan ayam. Takde rezeki-


Tak sangka keluar kedai terus meroyan tengok my DREAM CARS !! Insyallah hati terus pasang nawaitu nak punya kereta nie in one day. Hope my business will success and i will grab both of this!, amin. 


Tanam niat nie rapatrapat macam tempek simen dalam hati uh, 
jeriiiitt dalam hati "Naaaakk jugak Tak kira"!! 

Lepas jer berbuka puasa, kitaorang decide nak singgah expo Ramadhan untuk cuci mata barang raya. 

Tempatnya di Jam Besar, Sungai Petani.


Sebelum masuk gudang khemah-khemah yang jual tuh, kitaorang menggedikss posing maut di dataran tuh. 

Yela dengan perut kenyang, take 5 jap untuk relaks peruut kami !! :)

See?! Fatin tak tipu kan dengan posing maut kami..Ada banyak aksi, tapi cukup laa sekadar yang nie saja.. Entah pape 3gadis nie di tepi jalan. 
-abaikan yee-

Tak sangka dengan sehelai baju bergambarkan kartun, dia terus femes di mata kami. Haiish peliks kat mana popularitinya??!
-musykil-

Konklusinya bila kami masuk expo Ramadhan tuh hanya sempat rembat beberapa helai tudung saja. Sebab masing-masing dah kelabu mata !! :)

Memang best laaaah hari tuh sebab dapat spend time dengan 2 orang kawan nie. Terimakasih yee =,=

Comments

Popular Posts