Iftar @ Park Avenue Hotel

Assalamualaikum wbt dan hye peeps !

Hari nie fatin nak buka story tentang majlis berbuka puasa bersama business partners fatin baru-baru nie. Seriously, sangat meriah dengan mereka yang sporting habesss dorang nie.

Tak kira baru kenal atau dah lama tapi hubungan sesama kami dah macam adik-beradik dah. Boleh mengucik, gelak ketawa macam tak ingat ada family asal kat rumah lagi dah. Hehe ^__^

Jom terjah kami di bawah nie :-

depan meja kami jer ada set okestra nie.. 
-best-

Cuba teka perencah apekah nie?? hehe, sebenarnya nie 50 perasa ais kacang okeyh ! 
-terkedu tengok-


Selamat datang ke medan juadah berbuka !
-pening nak makan apa plus area nie jer ada lebih kurang 20pondok lain yg sediakan makanan-


Nie hasil jelajah makanan berbuka kami.
-siap boleh kongsi makan, tank penuh-


Nampak tak masing-masing happy bila jumpa !
-bole lepas rindu-



Tak lupa juga berbillion THANKS to Kak ija yang sudi setting this event. Dia dah macam kak long kitaorang dah. 


Nie tuan blog dengan Kak Tie yang vasss de boom !
-seiras kan kami, perasan sat!-


Bila dah jumpa, boleh siap gossiping lagi tak ingat donia.
-hamoih sakan aih-


Depan hotel pun kami snap tak bole nak proper. 
-abaikan jer yg penting kami ENJOY-


Overall, this event memang gempaks uollss sebab semua benda susah senang kami bersama. Kalau ada yang down sekalipun, ada jaa yang datang pimpinkan tangan kita dan beri semangat. Pertemuan dengan family nie betul-betul buat fatin bertukar dari NEGATIF kepada POSITIF jer. Syukur Alhamdulilah atas semua nie YA ALLAH :)





Jadi, ANDA bila lagi nak jadi a part of SIBLINGS kami?? Tak kenal maka tak cinta.

Jom bersama kami dalam mengeratkan silaturrahim antara kita.

Jaminan SEPANJANG HAYAT yang anda pasti TAKKAN menyesal dengan BIG FAMILY kami nie ^__^


Cari fatin kat sini yee, readersss :)

019-448 1391 (fatin zaini)

Facebook : Fatin Zaini

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..