KL Tour : Iftar With Shaheizy Sam Dan Along

Assalamualaikum wbt,

Malam nie fatin dah free untuk story-mory al-kisah sepanjang my journey a week before raya. Hehe, orang bandar dah busybusy nak pulang ke kampung tapi yang fatin dan member (hanani namanya a.k.a nanie) terbalik plak turun kL time tuh.

Jadi, make it simple. Fatin nak kongsi cerita tentang aktiviti kat kL sana.

Tujuan kami turun kL sebab ada event. Believe it or not, " i bukak posa dengan Shahiezy Sam uolls!!"  Jakun seketika sebab in whole my life tak terpikir pun nak berbuka puasa, chitchat, gelaktawa dengan artis. Retis lagi ada lah.. #angkat tangan ke bahu! ayat nak mintak lempang#  ^_^

Meh cuci mata dengan a few photo yang sempat kami terjah. Layaan yuk !!

Destinasi kami berbuka d'sini.


Bangunan Metrowealth, No 2 Jalan USJ 1/1C, Regalia Business Center, Subang Mewah,, 47500, Subang Jaya, Selangor, 47620
03-8023 3299 



nanies with her gorgeous sista
-takde dorang fatin pun tak dapat join this event-


beloved photographer #ieqa zalikha with #melakaboy


opening snap with tokey mig lemon, david teo



gelak santai with along rajalawak
-awesome-


 pesanan : sebelum jumpa anak, better jumpa mak nyee dulu yee..
 we with mummy katie




Cakk !! Nampak tak bayang siapakah itu?!

jom ambik kad raya special edition from him <3




purple theme in the house !!

Jadi, mesti ramai tertanya-tanya macam mana fatin boleh join this event kan?! Okey deaarss, just in simple way. Like  1 2 3 yee anak-anak.

1) Korang boleh LIKE fanpages Shaheizy Sam Loyalty Club >> kliks d'sini<< 

2) PM your details on this fanpages (nama, ic, alamat, email)

3) Waiting for the request from ADMIN okeyh. 

Then, DONE you become part of team members.


kami alu-alukan anda semua :)


sebelum penutup jom tengok video ucapan dari shaheizy sam dan along dulu yee ^__^



* * * * * * * * *  


seriously, this is the best moment that i have.. kalau anda pun nak juga merasa, jom laa LIKE fanpages beliau. 


p/s : nak gerak ke mana pun mesti gunakan uuuwaaang kan, betul tak?! syukur alhamdulilah dengan ada duit poket bisnes sekarang nie, fatin dapat buat semua benda termasuk kos perbelanjaan dengan smoothly. 


Comments

Popular Posts