Hadir Kursus, Awesome !!

 Salam to my beloved readerss,,
Seminggu tak dapat nak cergaskan jari untuk buka blog nie. Dah bersawang plak jadinya yee. Actually fatin baru jer habis attend satu kursus di Hotel Seri Malaysia, Sungai Petani. 

So, let's check it out !! :)



Tempat fatin menuntut ilmu..


Ruang kami kursus..



Semak tak meja kami, nampak kat situ kami kuat belajo.. hehe


Tabikk spring to this uncle!! Umur bukan halangan yang penting ilmu, katanya.


Kursus pun ada praktikal yee. Time nie belajar audit.



Makanan kat hotel nie betul-betul air tangan orang kampung, seriuss sedaaapss !!



Muka happy bila waktu makan !!


Suasana dalam dewan. Belajar dalam mood santai.



Kapasiti dewan nie untuk 30orang peserta, ilmu yang dapat memang padat dan mampat !!


Sesi bergambo, kalau perasan yang pakai kot ensem tuh bakal jadi jutawan!  


Sempat lagi bergambar dengan bakal usahawanita berjaya.


Yang tak kenal jadi kenal, eratkan silaturrahim sesama kami. Best sebab dapat berkongsi macam-macam pendapat dengan mereka.



Alhamdulilah peluang demi peluang datang untuk fatin sekarang nie. Seronok bila dapat keluar dan timba ilmu tak kira secara langsung mahupun tak langsung. Betul kata pepatah, orang lama dah makan garam dulu. Jadi, mintalah nasihat mereka apa pun. If kita nak majukan diri kita, kita mesti ambil peluang yang ada. Bukan tengok saja. Kebanyakan orang suka tengok dulu, buat kemudian. Sebenarnya, kenyataan tuh adalah SALAH !! Yang sebetulnya adalah, buat dulu baru tau hasilnya !!


Sebab dunia perniagaan laa yang paling enjoy dan have fun untuk kita. Kerana dengan business laa kita boleh, "Makes money with unlimited". Berapa kita nak, itulah yang kita dapat. Kan best macam tuh.



Syukur Alhamdulilah, Thanks to ALLAH very much !!! ^__^


Comments

Popular Posts