Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Tanpa membuang masa, 

mempersembahkan fresh from oven, 

"Look Exclusive, Work Effective"

 by Fatin Zaini

ingin melancarkan  satu segmen baru khas untuk my beloved readersss.




SYARAT-SYARAT :-

1. Terbuka untuk Lelaki dan Perempuan.
(hadiah misteri disediakan untuk seorang lelaki dan seorang perempuan)
2. Anda mestilah FOLLOW blog fatinzaini.com ini terlebih dahulu.
3. Buka satu tajuk JOM SERTAI SEGMEN “FOLLOW DAN GIVE AWAY BERSAMA FATIN ZAINI”.
4. Buka entry anda tentang, “saya patut dapatkan GA Misteri dari Fatin Zaini kerana.......”
(tiada had patah perkataan)
5. Copy dan paste banner di atas berserta syarat-syarat ke dalam post entry anda.
6. Hantarkan link entry anda di ruangan comment segmen Fatin Zaini.
7. Tag kan segmen ini kepada 5 followers kegemaran anda.
8. Followers yang telah di tag blognya haruslah follow followers lain yang di tagged bersama sekiranya belum follow sesama mereka.
Sebagai contoh:
1) blog A
2) blog B
3) blog C
4) blog D
5) blog E

Tetapi setelah blog A telah ditagged namanya, maka pemilik blog A harus blogwalking blog B,C,D,E. Jika pemilik blog A belum menjadi follower blog B,C,D,E. Maka, WAJIB baginya untuk follow blog-blog tersebut. ^_^


Tarikh tutup segmen ini : 31 OKTOBER 2012 (RABU)


Tanpa membuang masa 5 followers yang bertuah dari fatinzaini.com adalah :-







Selamat Mencuba dan Semoga Berjaya !!

Sekian,

^_^

Comments

Santan Manis said…
Ok. telah melibatkan diri secara langsung join dalam segmen Ohsem nie ;)

http://santanmanis.blogspot.com/2012/09/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
syiela said…
Salam Fatin.. akak join ni

http://semekarartie.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
Bunda_nora said…
salam anakanda Fatin, bunda join ni..

http://norazis2908.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
fatin zaini said…
Syukur alhamdulilah,
Yeay !! Akhirnya dah bole bunda join, Hehe suka plak..
Thanks bunda..

Tak lupa juga pada Santan Manis dan kak Syiela yg sudi supports fatin zaini dgn GA nie.. i'm really appreciate uolls...

May Allah bless uolls. Amin.. ^_^
fatin zaini said…
Syukur alhamdulilah,
Yeay !! Akhirnya dah bole bunda join, Hehe suka plak..
Thanks bunda..

Tak lupa juga pada Santan Manis dan kak Syiela yg sudi supports fatin zaini dgn GA nie.. i'm really appreciate uolls...

May Allah bless uolls. Amin.. ^_^
Ms Zyra said…
dah join segmen nie.. hehe ^___^

http://zyra1121.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
Santan Manis said…
SM datang sini nak bagi URL Facebook yang Fatin mintak tu ;)

Url FB: http://www.facebook.com/santan.sweet

JOM JOIN RAMAI-RAMAI SEGMEN NIE!! =D
Ms Zyra said…
saya pon dtg cnie nak bg URL fb jga.. hehe..

http://www.facebook.com/azirah.mawal
Unknown said…
suri join di sini sis..:)
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/follow-dan-give-away-bersama-fatin-zaini.html
Unknown said…
link fb disini
https://www.facebook.com/mayJoeLly
:)
fatin zaini said…
Sudah diterima, insyallahakan di add dlm group fatin zaini lepas nie. Thanks a lot atas sokongan anda dlm blog fatin zaini... sama2 lah kita eratkan silaturrahim antara blogger yee... #thumbs up !! :)
miela lula said…
join http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
Unknown said…
join

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
Miss Chocolate said…
http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
salam.JK.atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
Unknown said…
assalamualaikum...
join,

http://silenceprovince.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
Unknown said…
ok, dah join..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
Unknown said…
join! http://www.alinaclover.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
ain zulkarnaind said…
http://www.nurulainzulkarnaind.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html
#iwrite said…
assalamualaikum...
join sekaki
http://iffahimani.blogspot.com/2012/10/jom-sertai-segmen-follow-dan-give-away.html

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..