LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

 Mempersembahkan 

First Grilled Burger in Sungai Petani !!

Jom cuci mata dan sambil terliur ramai-ramai. . . 











Location:

LeeRoy's Homemade Grilled Burger 
(berhadapan Affin Bank)

019-918 5519

Let's LIKE their fanpages at Facebook : LeeRoy's Homemade Grilled Burger In Sungai Petani.




p/s: actually fatin kenal burger nie dari peserta kursus hari tuh..peserta tuh owner nye okeyh ! :)
 >> clicks here for details <<

Comments

wow sedap nyer...lapaqqq aihhh....
fatin zaini said…
katanya ada beger besaq kat bayan lepas.. sempoi dak??
Unknown said…
uish..bergetar jiwa tgk burger ni...burrrrr~nak kena p try!
fatin zaini said…
cube laah ! *promote sakan* :)
Mohamad Fathi said…
Wohaa... sedap2.. ^_^
fatin zaini said…
Malam nie kalo tengok confirm jadi lapar punya... :)
Yuni Aisyah said…
fatin..entry nie wat sy dlm keadaan yg amat lapar...huhu...laparnyer.....
fatin zaini said…
tetiba jadi lapar kan? hooho.. cepat laa cari beger nie dear.. :)
tin dh pi ka? jom pi nnti ajak dyana n izah...waw sedoppppp.soul garden bukit mrtajam tetiba teringt ada burger besaq gajah n burger komtar.hahaha gila tgk lapar..

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..