Review Aidilfitri 2012

Assalamualaikum wbt semua,

Puasa sebulan jadi raya pun sebulan jugak kan?! Sekarang fatin nak bawa uolls untuk review a little bit Raya Tahun 2012 nie. Kita tengok muka sapa yang kena tempek dalam blog fatinzaini.com kali nie yee. So, let's go !! ^__^

sekarang single lagi, tiap kali raya muka kami 2 sepupu nie saja yg melekat.


NEXT TOP English Teacher, Engineer, Businesswoman ^_^


Raya nie dapat gadoh kejap dgn si kecik nie, anak menakan musuh. 
seronok dia dapat duit raya<3


tak lain tak bukan, musuh ketat fatin <3


with tokey moist chocolate cake, seriously sedaaapss air tangan dia buat.
sesiapa nak order, boleh roger fatin nah :)


Pilih-pilih yang mana satu pilihan hati anda?!


Macam jumpa artis idola kecik, tisya nama nya.

Kenapa cakap mana jumpa artis?? Tengok sini, 

okeyh, kecik-kecik dah ada video ucapan yee puan-puan..


with tokey contact lenses, sesiapa nak order boleh roger fatin 
-tolong promote- ^_^


Kami business partners together.


We are THE NEXT TOP Premium Beautiful Agents !!


* * * * * * * * * * * * * * * *

Sedar tak sedar rupanya malam my leader buat open house, fatin sangat laaa terkejuuuzzz. Sebab malam tuh ada surrpriseee untuk fatin. Wah seriously, sangat terharu my leader yong buat macam nie. Sayangsss my mentor sangat2.. muaaaahxx !! ^_^





Thanks a lot.. Yong, Kak Ieja, and me. Nampak tak muka merah padam terkejuuuzz punya pasai.


Sempat beraya di rumah business partner Kak CT @Kulim.


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~  ~ ~ ~  ~ ~ ~ 


The part of this year, fatin betul-betul ta sangka yang tahun 2012 nie fatin sendiri dah QUALIFIED untuk bagi "Duit Raya" untuk bebudak. Hehe. Syukur alhamdulilah, dengan buat bisnes Premium Beautiful nie within 3month, fatin boleh buat duit raya . Happy sangat sebab FIRST TIME tau i bagi raya nie !! Haaa,, 



Rasa berbaloi dan terharu sangat bila dapat jumpa peluang BISNES PREMIUM BEAUTIFUL nie dalam usia muda. Fuh kalau tak, memang tak lepas laa nak bagi duit raya kat bebudak. Yelaa baru habis study mustahil laa boleh ada duit berkepok-kepok nak bagi duit raya. Hurm,,


Anda rasa TERUJA??

Jom bersama fatin untuk kumpul duit simpanan selepas raya plak. 

Lepas raya for sure, financial kita pun GAYAT !!

019-448 1391, insyallah fatin boleh share dgn anda untuk keluar dari kepompong kegawatan nie.

Love by Fatin Zaini. <3

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..