Singgah Ke Lynda Rahim Couture

I would like to show something special for my beloved readersss,,

Watch out !!



Anda mungkin pernah mendengar BRANDING nie kan?!

Jujur fatin akui yang fatin tak berapa familiar dengan butik nie, tapi once dah tahu. 

Seriously, memang awesome air tangan pemiliknya. 



Nie laa tuan branding LYNDA RAHIM Butik, namanya Datin Lynda, 33tahun!! Kelasss tak usia muda dah gelar "datin", successful businesswoman, hot wedding planner, designer, etc. She very creative uolss. 

Let's relaxing your mind with her handmade stuffs..

Semua orang pasti mengimpikan perkahwinan yang indahkan.  

#jom kita tengok koleksi LYNDA RAHIM dan berangan sambil memakainya,, perggh pasti grand kan?! ^_^







Sape laa yang taknak kahwin dengan mood yang gempak macam nie kan?! Confirm kita akan berangan nak perfect jer time wedding yee dok??! 


Misalnya, 
"i nak nampak vogue @ kelasss @ berseri-seri @ cutting badan cantik ala-ala hourglass gitu !!". 

Antara baju pilihan yang teringin sangat macam kat bawah nie. 



        




So, before hari bersanding for sure kita dah busybody nak jaga badan supaya on that day kita nampak cantikkss gilesss kan !! Mahu taknyeee, dah fitting baju kahwin bukan main mahal lagi, baju pun cantik vogue da vass. Takkan kita nak nampak ala kadar jer kan. *sigh*

That's why, on wedding time ramai bakal pengantin akan pergi ke salun, spa kecantikan diri, amalkan jamu-jamu, supplement dan segala bagai dengan niat boleh nampak berseri bila bersanding nanti kan?! Waaah mesti banyak kos kat situ betul tak? 

Kenapa mesti bersusah payah untuk melaburkan duit kita kepada pelaburan jangka pendek dengan kos yang tinggi?? Tak rasa rugi ke?? Kalau yang tak kisah tentang kos $$$$$, mungkin tak jadi masalah pada mereka. Kan bagus kalau kita buat pelaburan yang sama tetapi  lebih mengungtungkan dalam jangka panjang. Kan berbaloi di situ.. ^_^

Kerana itu kita mesti pilih KORSET PREMIUM BEAUTIFUL !!


1001 kebaikan telah diakui oleh ramai wanita tentang keberkesanan Premium Beautiful nie..

Anda pasti akan mengalami perbezaannya selepas memakai.




"jika kita mengimpikan kebahagiaan sepanjang hayat, jadikan PREMIUM BEAUTIFUL sebagai salah satu kunci rumahtangga anda".

credit pictures from : Lynda Rahim Collections.


Order your Premium Beautiful here :


Mobile : 019-448 1391

E-mail : fatinzaini23@gmail.com

Facebook : Fatin Zaini 

Comments

Annamariana1989 said…
cantiknya.... anna suke tgok bju khwin elyana... awesom... ^__^
fatin zaini said…
a'ar cantik kan?? fatin baru jadi peminat baju rekaan lynda rahim, seriously cantik.... :)

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..