Exclusive Business Meeting of GLAM

 Hollaaa semua !! 

Rasa rindu sangat dengan blog sebab lately nie fatin kurang updated. Dalam beberapa minggu nie fatin selalu outstation, tak sempat nak story-mory di sini. Jadi, hari nie punya kelapangan. Fatin akan kongsi cerita untuk aktiviti fatin yee.

Baru-baru nie, fatin menghadiri satu meeting khas dari GLAM. Nak berjaya mesti kena attend setiap meeting penting. Meeting nie sangat membantu fatin dalam perjalanan bisnes fatin sekarang. Banyak ilmu yang fatin dapat kaut masa tuh.


Barisan speakers yang HEBAT !!!

Yang special tentang GLAM adalah kami dapat belajar semua ilmu nie secara PERCUMA. Kalau nak sertai majlis ilmu di tempat lain mesti dikenakan bayaran RM300++. 

Tapi percaya atau tak, di GLAM kita akan perolehi ilmu secara PERCUMA SAHAJA!! 

Syukur Alhamdulilah fatin dapat kenal dengan bisnes nie dalam usia muda. Bayangkan bila diri kita diapit oleh orang-orang berjaya. *Fuh fatin terasa kecil sangat tau*. Selalunya kita buat sesuatu secara seorang diri kan?! Dengan GLAM, kita buat secara satu family. Seriously, best uolls!!



Bagi fatin kalau nak berbisnes mesti kena ada ilmu yang mantap. Kalau takda ilmu mesti kita cepat gulung tikar. Sadiss laa kan dah melabur banyak-banyak tapi untung tak nampak. Terbakar duit kita macam tuh saja.. Kebanyakkan ramai cakap nak buat bisnes mesti kena modal. Sebenarnya pandangan itu salah. Yang sebetulnya adalah time kita takda duit laa kita patut buat bisnes. Bisnes laa yang sangat membantu kita jana pendapatan berbanding peluang pekerjaan lain. 

Dalam hadis pun dah tertulis yang 9/10 rezeki itu datang dari perniagaan. Jadi, kita patut ambil peluang nie sebaik mungkin. Dan semua orang boleh mencari rezeki tanpa ada had umur mahupun status pangkat tak kira doktor, akauntan, engineer, programmer IT, guru, pensyarah, kerani, operator, student mahupun suri rumah. Semua lapisan terdapat di sini. Kerana GLAM bukan tempat yang memandang status pangkat seseorang. Tetapi sebenarnya, nawaitu diri sendiri yang inginkan perubahan dalam kehidupan. 



Jadi, fatin terus berjinak mengenali GLAM dengan lebih mendalam lagi. Setiap kenalan yang baru jumpa di GLAM, pasti akan bertukar menjadi kawan baik selepas keluar dari GLAM. GLAM sangat membantu dalam membina hubungan sesama manusia ke arah yang postif dan berwawasan. Memang seronok !! 




Fatin BERANI beri JAMINAN pada anda yang anda pasti TIDAK AKAN MENYESAL apabila sudah mengenali GLAM !!


Kenali lebih lanjut mengenai GLAM di sini >>GLAM !!<<



Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..