Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

Orang kata kalau nak berjaya mesti kena ada ilmu kan??!

Jadi minggu nie fatin sanggup berkorban masa dan tenaga untuk menuntut ilmu dari GLAM. Dalam sebulan pasti kena sedut ilmu nie. Ilmu nie umpama seperti kita isi air yang penuh dalam gelas. Bila dahaga kita boleh minum.

Takkan nak buat bisnes tapi takda asas tentang ilmu bisnes. Sangat tak logik laa kan bila dengar. Jadi, sejak perkenalan GLAM kepada fatin, ia sangat membantu.

Patut laa Kak Ieja dan Yong tak putus-putus pesan.

"Kalau kita nak BERJAYA, kita mesti ikut orang yang dah BERJAYA. Baru kita boleh BERJAYA !!"

Yes i'm admit what they are say are TOTALLY TRUE.

Kalau nak tuntut ilmu dengan selesa mesti kena datang awal. Kalau lambat mesti bersesak laa jawabnya. Sebab majlis ilmu nie mesti akan padat macam tin sardin. Ilmu sapa yang tak mau sedut kan?

Fatin dapat berada ditempat yang selesa. Time nie class sangat membantu dan berguna. Bila balik terus apply apa yang belajar. Betul-betul menjadi. Tak tipu uolls. Mujarab bebenor.


Ini adalah kak Sha Khalid. More details about her?? 
Search jer kat sini >> SHA KHALID<<


My Beautiful Team !!

With my business partner Cik Wansurry from Gambang, Kuantan.

With my business partner from Sungai Long, Kuala Lumpur kak Ayu.

Muka happy jer time nie sebab "setiap 10hb, kami terima bonussss!!" Dah memang CONFIRM masuk.

With my business partner from Kuala Lumpur, Kak Sheela. Jangan terkejut dalam pregnant pun sanggup datang kelas dan buat bisnes okeyh !! Kalau mommy-to-be boleh buat kenapa kita yang anak dara, mak dara, adik kakak tak boleh buat kan. MUSTAHIL bebenor lerr kalau ada yang bagi alasan gitu..

Syabas sis !! Semoga baby sihat dan dimurahkan rezeki hendakNya selepas nie. ^_^


Untuk korang yang teringin nak tahu peluang bisnes nie. Boleh laa terus menghubungi fatin :-
019-448 1391 sms/whatsapp
fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..