Reunion Bersama Rakan Kolej

Assalamualaikum dan salam semua.

Khamis lepas fatin turun Serdang. Dan fatin dapat jumpa kawan kolej kejap. Insyallah tak lama lagi fatin akan konvo bersama-sama dorang.

Wah seriously, i'm gonna miss them very much !! Dorang laa adik-beradik selama 3 tahun fatin di Kuantan.

On that day, memang fatin tak berapa sihat. Yelaa dalam seminggu pergi kursus then shot ke KL plak. Busy betul mak jemah time nie kan.. Sampaikan nak jumpa family pun tak sempat. Nak buat macam mana dah kerja.

By the way, nice to meet u guys !!


dari kanan : fajar, ckin puah, ain, ina, zeti, zue, tasha, ain dan kak jaha.

Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..