Salam Aidiladha Dari Fatin Zaini

Pejam celik-pejam celik kita dapat meraikan Hari Raya Aidiladha bagi tahun 2012. Sayu bila dengar takbir hari raya dan lambaian kaabah bergema. Allahuakbar bila pula yee nama kita akan diseru untuk melawat ke Tanah Suci Mekah tu.

Fatin bila dengar lagu lambaian kaabah, pasti terdetik mendoakan mudah-mudahan satu hari nanti, fatin boleh pergi ke Mekah dalam usia muda. Tak lupa nak bagi hadiah istimewa pada mak dan ayah sekeluarga untuk bawa mereka sekali pergi bersama. Insyallah.

Jadi, dari sekarang fatin cuba berkorban dan berjihad untuk mencari rezeki dan membuat simpanan untuk pergi ke sana. Sebagai anak, takda benda yang lebih bermakna kepada ibu bapanya apabila si anak menghadiahkan pakej haji dan umrah kepada mereka. Sekurang-kurangnya, dengan pemberian nie dapat laa kita membalas jasa kedua ibu bapa kita yang jaga dan didik kita dari kecil. Insyallah mudah-mudahan termakbul doa nie nanti. Amin.

Salam Aidiladha buat readerss blog Fatin Zaini. ^_^

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..