Toplists Vlogging by Fatin Zaini

 Hollaaa uolls !!

Kali nie fatin nak share dgn uolls my favorites vlogging.

Haa apa itu "vlogging"??

Sini jawapannya ^_^

Bila tanya tentang blog mesti ramai dah tahu kan. Sebab blog adalah satu medium untuk kita tulis, buat entry, story-mory tentang apa yang kita nak share dengan orang. 

Tapi, benefits vlogging lebih kurang sama macam blog. Yang bezanya adalah vlogging directly gunakan video. Lagi real dan menarik bila kita tengok.

Fatin kalau boring, memang suka layan vlogging. Seriously, memang best tau!! So jom tengok Toplists Vlogging dari Fatin Zaini.

Check it out !!


#8  Mentol Pecah



#7 Kyopropoganda



#6 Polkadot Doughnut



#5 Shahrin Cool



#4 Hanis Zalikha





#3 Anwar Hadi





#2 Maria Elena





TOP Favorite #1 Matluthfi





Seriously, kalau tension ke frust ke boring.. Memang patut layan vlogging.. Seronok!! Paling tak jemu Matluthfi, Maria Elena dan Anwar Hadi nie haa.. Nak gilersss boleh join dorang...

Jadi, mereka layak promote dalam show Remaja ^_^



Dah habisss.. . . . . 

Enjoy your vlogging yee..

Daaa @_@

Comments

fatin zaini said…
yelaa yong pun salah sorang vlogger.. :)

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..