Travelog: Jelajah Kemaman, Terengganu

Alhamdulilah dengan membuat business online nie makin hari makin ramai yang nak tahu bisnes yang fatin buat. Rasa happy sangat bila dapat share dengan ramai orang. Walaupun kebanyakkan adalah dari unknown clients, tetapi semua memberi positive feedback. 

Seronok kan bila buat bisnes sambil beriadah di negeri orang. Enjoy and have fun while in business time !!

Selepas buat business sharing dengan clients fatin dengan Kak Ieja dapat menjamu selera dengan makanan Pantai Timur. Hehe.

Moh kite singgah makan yukk !!

yang kiri tuh otak-otak dan satar.

keropok lekor dan paih hujung sekali.

semua nie sedaaapss !!


Bayangkan dalam makan pun sempat untuk berbisnes. Nampak yang waktu kami langsung tak terikat. 

Kak Ieja yang sedia membantu tak kira di mana pun kita berada. Fatin sangat kagum dengan semangat yang ada pada beliau. One day, pasti nak jadi macam beliau. Auuumm !!


Sebelum pulang moh lerr kita snap sekeping dua sebagai kenangan orang jauh. ^_^

Our become business partners from Terengganu. 2orang di tengah adalah bakal pengantin. Masing-masing cuba cari peluang untuk buat improvement dalam hidup. Terbaikk lah dalam usia muda dah semangat juang untuk sediakan back up untuk hari akan datang. 


Bayangkan laah deaars, sana sini kita sangat memerlukan kewangan untuk tampung keperluan kita. Yang nak berumahtangga pun dah terpikir untuk adakan back up dalam hidup mereka kelak. Sebabnya nak tanggung untuk masa depan keluarga mereka nanti. Takkan bila dah susah baru nak korek lubang kan.

Anda baru terpikir untuk mendengar apa business sharing yang dijalankan team Beautilicious nie??

Hubungi fatin untuk maklumat lanjut :-
 019-448 1391 sms/whatsapp
fatinzaini23@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..