Jom Singgah SWEET CHAT Cafe

Baru-baru nie fatin ada cuba satu cafe dalam The Mines shopping complex. Kebetulan ada business sharing di situ dengan kak ieja dan yong, jadi terjumpa satu cafe yang sangat cute!! Nak tahu jom laa tengok gambar di bawah..

 First impression pun dah geraaaam tengok cafe nie. Macam best jaa. 

Terus tengok signboard nama "DURIAN PANCAKE" !!



Disebabkan sangat teruja ada durian dalam mall, jadi kami beli bungkus sebagai tester.

 Beli dan makan dalam kereta Mr. B kak ieja.. 
sambil makan ada kisah di sebalik tentang Durian VS Mr.B
kliks sini >> Cerita lawak <<



Feedback tentang SWEET CHAT CAFE nie :

Seriously, fatin tak penah sampai dan beli kat sini. Tapi once dah beli, rasa lepas nie nak beli dan makan lagi kat sini. Kat kL memang susah nak dapat makanan ala-ala kampung kan, so cafe nie sangat laa untuk kita ambil feel makan menu tradisional.

Rate : 6/10

Address : 
Sweet Chat Cafe
Unit No. L1-91, Level 1, Mines Shopping Fair, No. 228, Jalan Dulang, Mines Resort City, 43300, Seri Kembangan, Selangor
03-8938 1833


Lepas nie uolls wajib cuba plak !! :)


Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..