Jom Singgah SWEET CHAT Cafe

Baru-baru nie fatin ada cuba satu cafe dalam The Mines shopping complex. Kebetulan ada business sharing di situ dengan kak ieja dan yong, jadi terjumpa satu cafe yang sangat cute!! Nak tahu jom laa tengok gambar di bawah..

 First impression pun dah geraaaam tengok cafe nie. Macam best jaa. 

Terus tengok signboard nama "DURIAN PANCAKE" !!



Disebabkan sangat teruja ada durian dalam mall, jadi kami beli bungkus sebagai tester.

 Beli dan makan dalam kereta Mr. B kak ieja.. 
sambil makan ada kisah di sebalik tentang Durian VS Mr.B
kliks sini >> Cerita lawak <<



Feedback tentang SWEET CHAT CAFE nie :

Seriously, fatin tak penah sampai dan beli kat sini. Tapi once dah beli, rasa lepas nie nak beli dan makan lagi kat sini. Kat kL memang susah nak dapat makanan ala-ala kampung kan, so cafe nie sangat laa untuk kita ambil feel makan menu tradisional.

Rate : 6/10

Address : 
Sweet Chat Cafe
Unit No. L1-91, Level 1, Mines Shopping Fair, No. 228, Jalan Dulang, Mines Resort City, 43300, Seri Kembangan, Selangor
03-8938 1833


Lepas nie uolls wajib cuba plak !! :)


Comments

Popular Posts