Kedah | Business Sharing at Alor Star

Kali nie fatin berpeluang share business dengan orang Alor Star plak. Dulu tak rajin pun datang sini. Now, boleh kerap datang. Sebab dah ada business partner dari area Alor Star. Alhamdulilah demands untuk orang kenali GLAM makin bertambah. Happy sangat.

Jadi, senang laa untuk orang area Alor Star kalau nak pakai PB Corset or order barang dengan fatin. Fatin dah ada business partner di tempat anda. 


Percaya atau tidak, sekarang permintaan PB Corset sangat laris di pasaran. Jadi, fatin sangat memerlukan bisnes partner di setiap tempat. Sambil menjual sambil jana pendapatan. Sesuai bagi mereka yang inginkan berkerja secara part-time mahupun full-time. 


Tak percaya??

Anda boleh pm/sms fatin directly untuk details 

019-448 1391.


Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..