Kedah | Premium Beautiful di Kuala Muda Yan, Bedong, Gurun, Baling, Pendang dan Jeniang.

First of all,

Welcome my Beautilicious team 

as Next Top Agent Premium Beautiful Utara

iaitu my business partner Siti Azlina dari Bedong, Kedah.


A little bit about her :
Seorang ibu tunggal kepada seorang anak perempuan (gegurl di atas tuh laa). Fatin panggil akak nie Kak CT, kami adalah stranger yang saling tak kenal sama sekali tahu. First time, fatin jumpa Kak CT nie kat satu kursus di Hotel Seri Malaysia, Sungai Petani dulu >>Kisahnya disini <<

Kalau korang nak tahu Kak CT nie businesswoman okey! So, bila dengar orang yang buat bisnes nie fatin mention yang Kak CT nie ada "semangat harimau" punya. Yess!! 100% memang betul. Kak CT memang seorang wanita yang kuat semangat. Tak pernah berputus asa dalam hidup even dia pernah jatuh bangun dalam hidup. Untuk survive hidup, dia sanggup buat apa saja demi beri kepuasan untuk si anak. 
**fatin memang tabikk laa semangat Kak CT nie**

Dengan izin Allah kami sekarang bukan setakat kawan kursus lagi tapi beliau dah jadi salah seorang business partner fatin. Alhamdulilah. Tak disangka-sangka baru jer dalam bisnes nie, dah beratur customers beliau yang nak beli  Premium Beautiful Corset, Maharani, BB Plus Collagen dan PB Wash. Sapa tak happy bila buat bisnes, then products laku macam pisang goreng panas???! 

TAHNIAH kak CT dengan kejayaan nie !!! Hope always success and success okeyh. Fatin sentiasa ada di sisi akak. Kita sama-sama punya matlamat dan impian sama iaitu nak ubah kehidupan yang biasa-biasa kepada luar biasa. Bukan atas niat menunjuk-nunjuk, tetapi kita cuba nak keluar dari kepompong belenggu hutang dan kesusahan hidup.  


BERMINAT untuk dapatkan set peribadi 
Premium Beautiful Corset dan ketahui peluang jana incomes gemokkss???
Hubungi jer fatin atau kak CT nie,

SITI AZLINA
Mobile : 0142411679
Facebook : Siti Azlina Awiyah
Next Top Agent Premium Beautiful | Kedah, UTARA

Available mereka yang berada area Kuala Muda Yan, Bedong, Gurun, Baling, Pendang, Jeniang untuk anda dapatkan rundingan secara PERCUMA!!

**MUDAH, CEPAT dan SENANG**

Comments

ain zulkarnaind said…
welcome to our team kak ct~

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..