Selangor | Business Sharing at Shah Alam

Syukur alhamdulilah makin hari makin berkembang team Beautilicious nie. Fatin pun jadi tak sangka boleh jadi salah seorang top agent dari team nie. Ingat lagi first time kenal peluang nie, mati-matian fatin tak minat langsung nak dengar atau bagi ruang untuk cuba.

Finally, bila dalam diam jadi silent readers blog yong (Nurul Ain) terus jadi nak sangat tanya macam-macam kat dia. Sebab dulu dia seorang pekerja biasa but now jadi usahawan berjaya. Rajin plak tuh outstation. Then, pergi holiday sana-sini. Sape tak nak kan?!

Alhamdulilah, bila fatin nekad untuk contact yong. Akhirnya, today here am i. Macam tak percaya plak banyak perubahan yang berlaku dalam team Beautilicious nie.

Kali nie, fatin berpeluang untuk share bisnes dengan sorang silent readers blog fatin yang berminat untuk membuat bisnes macam fatin dan yong. Alhamdulilah makin hari makin ramai yang beri kepercayaan untuk mendengar kami share peluang jana income yang mengikut shariah compliance nie.


Jadi, peluang fatin sama macam yong dulu. Buat bisnes kemudian share dengan orang. Sama-sama berjaya. Kita pun mesti happy kan?

Fatin berusaha sebaik mungkin untuk duplicate cara yong berjaya. Nak berjaya ada caranya, nak gagal pun ada caranya. Kita pilih jaa nak yang mana satu kan?!

Anda pun berminat untuk tahu tentang peluang bisnes networking dari GLAM nie??

Boleh laa PM FB/ contact mobile : 019-448 1391 


Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..