Shila Amzah di Stadium Malawati

Untuk tahun 2012 nie sangat bermakna buat rakyat Malaysia bila digemparkan dengan kemenangan SHILA AMZAH di China. Bangga dengan semangat beliau kerana telah berjaya mengharumkan nama Malaysia di persada dunia.


24 November 2012 (Sabtu) fatin dapat menyaksikan Shila Amzah LIVE dari Stadium Malawati, Shah Alam. Rasa sangat excited untuk tengok persembahan dari beliau. 

Kenapa beliau berada di Stadium Malawati, Shah Alam??

Kerana Shila Amzah adalah salah seorang artis jemputan dari syarikat bagi memeriahkan lagi majlis ulangtahun syarikat 2012. Plus, this is my first time fatin attend majlis ulangtahun sebagai salah seorang Next Top Agent Premium Beautiful Utara. 

Ikut pengalaman Top Agent Premium Beautiful yang lain, mereka cakap majlis ulangtahun syarikat memang "Grand" ala-ala majlis Anugerah Bintang Popular. Semua  top-top agent akan menggayakan dresses dorang yang vogue da vasss gituuu. 

Fuuuhhh rasa tak sabar plak nak pergi majlis tersebut !!

Sementara countdown untuk hari tersebut jom kita review pictures menarik dari Shila Amzah. 


Time nie the best performance she is.
*thumbs up Shila Amzah*


Congratulation to you, Shila Amzah.
*proud to be Malaysian*


Premium Beautiful from her after hijab.
(premium beautiful refer her dressing yang gorgeous dan cantik tuh yee)


Jadi nantikan entry lanjut tentang majlis ulangtahun syarikat nanti bersama Shila Amzah, artis jemputan serta celebrities lain.

Berminat untuk menjadi salah seorang Top Agent Premium Beautiful di kawasan anda?? 
Hubungi fatin untuk details.

Mobile : 019-448 1391
Email : fatinzaini23@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..