Stadium Malawati Shah Alam | Majlis Ulangtahun Ke-20

Bismillah ^_^

Salam Jumaat untuk semua.

Mesti ramai yang dah tertunggu-tunggu nak tengok entry tentang kisah fatin di Stadium Malawati Shah Alam kan? Jadi, hari nie  fatin akan tunaikan janji fatin untuk tatapan anda kisah bagi hari yang penuh berprestaj nie, okeyh. 

Mood stadium sebelum bermulanya majlis.


Stadium Malawati Shah Alam yang mula dibanjiri oleh orang ramai.


Pembukaan yang meletops seyh!!


Barisan yang diraikan berada di stage keramat dalam kebanyakkan majlis anugerah. Try imagine bagaimana company yang fatin bernaung sekarang pun mampu buat event meriah seperti anugerah yang kita tengok kat TV tuh. HEBAT tak?? Tiada yang mustahil.


Introducing my beloved mentors from Green Leaders Academy Malaysia (GLAM).


Dari kiri : CDM Effa, CDM Sha Khalid, CDM Naa Kamaruddin, CDM Maisarah, CDM Hanis Haizi, CDM Salha Zain dan CDM Adibah.

Masing-masing punya kehebatan mereka tersendiri dengan mencipta income gemokss 5-6 angka sebulan. Sentapss tak uolls dengar??!


Tanpa ketinggalan, mempersembahkan team Beautilicious. 

Go UTARA go !!

Dan seperti yang dijanjikan dalam Majlis Ulangtahun yang ke-20 nie, artis jemputan syarikat adalah

V
V
V
V


Dayang Nurfaizah
*mantaps suara dia*


Finally, my new idol Shila Amzah
*she looks very fabulous*


Ikuti entry tentang SHILA AMZAH yang dahulu >>Kelip-kelip<<


My BIGGER family in Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) 

Dulu tak kenal sesiapapun dalam group nie. Tapi bila dah buat bisnes bersama, belajar bersama, buat bersama. Hubungan kami terus jadi erat dan lebih mesra. Seronok bila dapat berkenalan dengan ramai orang yang berlainan background nya. Masing-masing datang dengan SATU TUJUAN iaitu melebarkan sayap perniagaan dan mengubah kehidupan untuk lebih selesa. 

Jadi kami YAKIN dan PERCAYA kepada bimbingan GLAM!!


"Semua orang berhak untuk mengetahui KEHEBATAN GLAM nie"



Hubungi fatin untuk details. 

Mobile : 019-448 1391
Email : fatinzaini23@gmail.com
Facebook : Fatin Zaini
Next Top Agent Premium Beautiful Utara | Sungai Petani, Kedah

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..