Tutorial | Tips Timbang Berat Blog Anda

Hari nie ada satu tips yang nak fatin share dengan anda iaitu TIPS TIMBANG BERAT BLOG ANDA.


Mudah, Cepat dan Percuma


Terdapat dua kaedah untuk timbang berat blog yang boleh uolls guna di sini.


First step, like this

v
v
v
v
v


Uolls clicks jer kat sini >> Tips dari Fatin Zaini <<


Second step, scroll below

v
v
v
v


Uolls clicks jer kat sini >> Tips dari Fatin Zaini <<



Extra tips for uolls :
If terasa bila buka blog, uolls akan rasa jadi lambat/lembab. That's mean yang blog tersebut terlalu sarat dengan banyak applikasi (contoh: ada lagu,kelip-kelip, dsb). Jadi bila loading, mungkin mengambil masa untuk "full images". Better make it a simple blog yang jelas dan ringan. Takyah nak makeover blog dengan macam-macam items. Nanti orang pun pening tengok blog kita. 

Sharing is caring. Sorry if fatin ada tersasul tentang perkara yang tak sepatutnya. I'm sooorryyyy *rentak amir RL*

Love by Fatin Zaini.

Comments

Popular Posts