Cerita Panas | Perogol Terbatal Hajat Terhadap Mangsanya

Baru jer tergempar dengan cerita doktor, hari nie ada kisah perogol plak. Jadi fatin nak share satu cerita lagi dengan uolls tentang seorang customer Premium Beautiful kami yang terselamat daripada menjadi mangsa rogol.



Kisahnya bermula macam ni.. Seorang customer kami baru habis keje. Sewaktu dia pergi ke parking kereta, dia telah ditepuk oleh seseorang dari belakang. Selepas itu, dia langsung tidak sedarkan diri. Means dia telah dipukau oleh perogol berkenaan. Selepas ditepuk tu dia memang dah tak ingat apa2. Dia telah dibawa ke satu tempat untuk dirogol. Tapi dengan kebesaranNya, customer kami tu terselamat dari penjenayah yang tak berhati perut tu. 


Bagaimana?? Alhamdulillah.. Dia memang mengamalkan pakai Premium Beautiful Corset secara konsisten. Apabila perogol berkenaan cuba untuk menunaikan hasrat terkutuknya, dia mendapati customer kami tu memakai korset. Perogol tu tak pandai & tak tahu macam mana untuk membuka korset tu. Mungkin nafsunya pun dah hilang coz susah sangat nak buka korset tu. So lucky nothing happen to her.


Pastu, dia pun dah berputus asa, lalu meninggalkan customer kami tu di tepi highway. Bila dia dah tersedar, dah pukul 4 pagi. Dia berada di tepi highways. Ditinggalkan keseorangan. Baju dia memang dah terbuka , but nothing happen coz dia pakai Premium Beautiful corset. Syukur alhamdulillah..



-sumber ikhlas daripada partner fatin kak Ayu, >> di sini <<-


Jadi, peringatan kepada semua kaum Hawa, Premium Beautiful corset juga adalah salah satu cara untuk menghindari daripada menjadi mangsa rogol. Lebih baik kita bertindak sekarang sebelum terlambat.

"Better prevent before affected"


Buat kaum Adam pula, belikan satu Premium Beautiful corset pada pasangan anda untuk mengelak perkara yang tidak diingini berlaku. Premium Beautiful corset bukan sahaja membentuk badan menjadi cantik, malah merawat & mencegah penyakit serta menjaga keselamatan anda. Ia dapat menghindarkan dari perkara yang tidak diingini berlaku.


Pelaburan sekali sahaja untuk seumur hidup tetapi membawa makna yang sangat bermakna..

"Kerana dirimu begitu berharga"


Hubungi fatin zaini hari ini untuk dapatkan set keselamatan anda sekarang!!



019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com
PREMIUM BEAUTIFUL ZON UTARA | SUNGAI PETANI, KEDAH

Comments

Unknown said…
iya ? alhamdulilah tak ada apa2 :)
fatin zaini said…
syukur alhamdulilah.. :)
Unknown said…
iiisshhh btol jugak...leceh kan nak buka, nasib baik...allah melindungi dia.
fatin zaini said…
alhamdulilah..
nasib baik laa tak jadi pape..
kita orang perempuan sekarang nie mesti berjaga-jaga. kat luar tu macam dah boleh jadi..

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..