Cerita Panas | Wajib Tengok Pereka Fesyen Terkemuka Rizalman Menangis

Wajib Tengok Pereka Fesyen Terkemuka Rizalman Menangis


Touching kan bila dengar kisah Rizalman nie. Alhamdulilah dengan rezeki yang beliau peroleh, sekarang beliau dah boleh tersenyum kerana dianugerahkan Umar kepadanya. Semoga Umar dapat menjadi anak yang soleh & berjaya macam daddy dia juga in one day. In sha Allah. Ameen~



Hasil seni dari Rizalman nie, one of my top agent celebrity Salha Zain dalam dunia bisnes GLAM dah berjaya menempah baju hasil rekaan daripada Rizalman. Bayangkan status sebagai surirumah sepenuh masa dahulunya kini boleh mengubah kehidupan dengan income 5-6 angka sebulan dengan peluang bisnes daripada GLAM.


Jadi dengan income yang ada, finally Salha Zain dah dapat tempah baju idaman beliau dengan pereka fesyen terkemuka iaitu RIZALMAN!! Awesome kan.



Hopefully one day, fatin pun boleh tempah baju dari Rizalman juga. Yelaa sape laa tak teringin nak pakai baju dari air tangan beliau kan. In sha Allah.



How to generate your beautiful income like Salha Zain??


Contact me for more details :

019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com

Comments

Bunda_nora said…
tersentuh hati tengok video kisah rizalman..

Popular Posts