Kedai Landscape dan Haiwan Baru di Sungai Petani

Baru-baru nie fatin pergi satu kedai landscape di Sungai Petani. Kedai dia berdekatan dengan Taman Nilam area Pekan Baru. Siapa orang Sungai Petani mesti akan tahu. Kedai nie terletak lot corner. 
*maaf actually tak ingat nama kedai*

Cool jer bila dapat masuk dalam kedai nie tau!

Entrance dia

Water feature yang smart!


Paling suka bila dapat tengok "love bird" imported from oversea. Tak silap dari Australia kot tuan dia cakap. Memang fatin berkenan gilaaa, tapi tak mampu coz harga around RM2k++. Kalau korang nak tahu fatin suka spesis burung macam nie. Hehe


Ada juga rabbit kacuk yang diimport kat sini.Last decide, fatin beli ikan perhiasan dulu. Sebab lain-lain belum ada tempat lagi nak letak :)


Comments

el said…
cantek doh kedai ni..
syiela said…
walau dok sp tak pernah sampai lagi pun sini :)
fatin zaini said…
el : datang laa sp deyh :)
fatin zaini said…
takpe lepas nie kene datang sis :)

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Hotel Outrigger Surfers Paradise, Australia

Review Buku Crappy to Happy

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..