Kedai Landscape dan Haiwan Baru di Sungai Petani

Baru-baru nie fatin pergi satu kedai landscape di Sungai Petani. Kedai dia berdekatan dengan Taman Nilam area Pekan Baru. Siapa orang Sungai Petani mesti akan tahu. Kedai nie terletak lot corner. 
*maaf actually tak ingat nama kedai*

Cool jer bila dapat masuk dalam kedai nie tau!

Entrance dia

Water feature yang smart!


Paling suka bila dapat tengok "love bird" imported from oversea. Tak silap dari Australia kot tuan dia cakap. Memang fatin berkenan gilaaa, tapi tak mampu coz harga around RM2k++. Kalau korang nak tahu fatin suka spesis burung macam nie. Hehe






Ada juga rabbit kacuk yang diimport kat sini.



Last decide, fatin beli ikan perhiasan dulu. Sebab lain-lain belum ada tempat lagi nak letak :)


Comments

el said…
cantek doh kedai ni..
syiela said…
walau dok sp tak pernah sampai lagi pun sini :)
fatin zaini said…
el : datang laa sp deyh :)
fatin zaini said…
takpe lepas nie kene datang sis :)

Popular Posts