Premium Beautiful Zon Utara | fatinzaini's territory di Pulau Pinang @ Penang

Syukur alhamdulilah, hari demi hari dah ramai yang mesej dan PM di facebook/phone fatin untuk set appointment. Betul kata orang, "rezeki kita tak boleh jangka. Tapi usaha dulu baru tahu hasilnya."


Minggu nie fatin naik turun Sungai Petani - Penang untuk business sharing dengan orang Pulau Pinang. Best kan buat bisnes guna Facebook, Blogger dan Instagram jer, tapi dapat sebarkan peluang bisnes dengan semua orang tak kira di Perlis, Kedah atau Pulau Pinang.



Jadi, warga Pulau Pinang/ Penang yang berminat nak tahu peluang bisnes dari GLAM boleh contact fatin yee. Just generate our side income thru Facebook, Blog and Instagram jer. Mudahkan?!


019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com
PREMIUM BEAUTIFUL ZON UTARA | PENANG/PULAU PINANG


Comments

Myra Jay said…
Haaiii Fatin...

Semoga sukses ye :)

Mentor power konpem Mentee pun berjaya :D
fatin zaini said…
Hai akk.. :)

Insyallah masin mulut akak tuh, amin.... :)

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..