School Holiday | Choose Your Favorite Bag Today at Klang, Selangor.

Wah musim cuti sekolah dah dekat nak habis kan? Jadi adik-adik macam mana dengan school holiday this year 2012 nie? Ok tak? Puas tak?


Jadi, mesti ramai dah busy prepare untuk sekolah dan tak ketinggalan ada lagi yang sempat cari beg untuk pergi holiday last-last minutes nie, betul tak?


Hari tuh time fatin turun Klang untuk business sharing, dapat laa singgah ke GM Klang, Selangor.


Terus terpegun dengan satu kedai nie. Memang menarik dan tertarik lah !!


Jom cuci mata o__0





Nasib fatin takda adik kecil or anak sendiri lagi, kalau tak confirm laa sakit kena grab beg nie kan.. Suka tengok sebab semua koleksi beg di sini sangat unik dan comel, hehe.


Kalau nak tahu details boleh search kat sini yee uolls :

GM Klang Wholesale City 



GM Klang Wholesale City, Jalan Kasuarina 1, 41200 Klang, Selangor



Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..