Travelog Menu | Mastercook Muslim Chinese Cuisine, Bandar Sri Permaisuri

Holla !!

Travelog tentang makan kembali lagi. Sebab dah makin banyak gambo makan dalam phone, now kita kupas cerita di blog pulaks sebagai sweet moment dan promote tempat makan untuk uolls :)

Kali nie di Bandar Sri Permaisuri, Cheras. Nama restoran nie Mastercook Muslim Chinese Cuisine. Seriously, makan semua sedapsss dan tak menyesal datang makan. 

Before nie asyik tengok masakan chinese jer dalam tv. Fatin pun jarang makan makanan chinese. Jadi taknak lepaskan peluang untuk mencuba!!


Nama spesifik tak pasti, tapi tau laa yang nie ala-ala dim sum.

Sedapss yang nie sebab rampai banyak-banyak tuh nak macam cheese tak cheese gitu. Yummy!

Thai Fried Rice, terangkat rasa Siamese nyaa tau!

Macam Keow Tiaw Kungfu kan? Tapi rasa dia totally different.

Puas hati dapat senduk setiap satu!

ala-ala sweet & sour.


* * * * * * * * * * * * * *  * * *


If uolls yang berada luar kawasan, apalagi moh ler mencuba tempat baru. Tak rugi punya! Makanan semua tiptop.




Mastercook Muslim Chinese Cuisine @ Cheras
LOT 4523 Jalan Cheras, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Comments

Popular posts from this blog

Tips Pulihkan Diri Daripada Kemurungan

Isi Gelas Yang Kosong Dengan Ilmu

BismillahiMasyaAllah Alhamdulilah

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..