Vlogging | Finally They Got Married !! Congrate Maria Elena & Asfirdaus

Dalam kesempatan blogwalking, tetiba i noticed that mention my favorite celebrity blogger & vlogger Maria Elena dah kawen!! Ouch kenapa laa boleh ketinggalan part dorang nie kan?!
*nampak sangat kita nie terlalu workaholic,upps*


Di kesempatan nie, fatin zaini ada special entry tentang kisah my sweet blogger iaitu 
MARIA ELENA & ASFIRDAUS. Congratulation peeps!!


Hari nie kita chill sikit dengan semua koleksi video sweets dari mereka!!


Check it out.








Now, preparation about their wedding, seriously awesome!!
^___^





Comments

Awesome..bula fatin nk kawen plak nie..
Huzniey Saad said…
Both of them memang sepadan! sweet gilerr. haha
fatin zaini said…
Baim : memang lambat lagi laa nak ambil feel nie.. hehe *tak mampu lagi laa
fatin zaini said…
huzniey : a'ar kan.. sweet betul tak? best semua video mereka..

Popular Posts