Vlogging | Finally They Got Married !! Congrate Maria Elena & Asfirdaus

Dalam kesempatan blogwalking, tetiba i noticed that mention my favorite celebrity blogger & vlogger Maria Elena dah kawen!! Ouch kenapa laa boleh ketinggalan part dorang nie kan?!
*nampak sangat kita nie terlalu workaholic,upps*


Di kesempatan nie, fatin zaini ada special entry tentang kisah my sweet blogger iaitu 
MARIA ELENA & ASFIRDAUS. Congratulation peeps!!


Hari nie kita chill sikit dengan semua koleksi video sweets dari mereka!!


Check it out.








Now, preparation about their wedding, seriously awesome!!
^___^





Comments

Awesome..bula fatin nk kawen plak nie..
Huzniey Saad said…
Both of them memang sepadan! sweet gilerr. haha
fatin zaini said…
Baim : memang lambat lagi laa nak ambil feel nie.. hehe *tak mampu lagi laa
fatin zaini said…
huzniey : a'ar kan.. sweet betul tak? best semua video mereka..

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

LeeRoy's Homemade Grilled Burger First In Sungai Petani

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..