GLOW Kuala Lumpur | Pakej Shanghai

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Alhamdulilah, bulan Januari 2013 nie memang terasa jadual fatin diisi dengan aktiviti yang berfaedah. Latest, fatin dapat hadiri satu lagi kelas GLOW di GLAM Kuala Lumpur. Yang terujanya kali nie emcee dan speakers adalah mentor yang paling rapat dan dekat dengan fatin sepanjang perjalanan bisnes bersama GLAM. Mereka adalah bakal DDM Nurul Ain @ Yong, bakal CDM Shaliza Aziz dan juga CDM Sha Khalid. Tak ketinggalan dapat bersama dengan pengasas GLAM sendiri iaitu Hanis Haizi.  

Biarpun jauh datang dari utara, tapi pengalaman GLOW di Kuala Lumpur memang membantu fatin dalam bisnes. Jarak bukan penghalang kita kalau nak berjaya! Jadi, fatin ambil dugaan jarak nie sebagai kunci kejayaan untuk fatin kelak. 

Pepatah kita pun pernah kata, "alang-alang nak menuntut ilmu biar sampai ke negeri China". Insyallah, jika ada umur yang panjang dan Allah mengizinkan team Beautilicious Zon Utara akan bersama GLAM untuk TERBANG secara PERCUMA ke SHANGHAI !!! Bayangkan apa perasaan kita bila orang bagi tahu yang kita dapat tawaran melancong secara PERCUMA. Feeeuww confirm rasa nak lompat ke bintang tau.

Personally, fatin memang teruja bila dengar berita nie. Tak pernah pun terbayang yang diri berpeluang jejakkan kaki ke negara tempat orang. Bukan dalam Malaysia, tapi luar Malaysia. 

Fatin sangat berterima kasih pada Kak Ieja dan Yong sebab sudi perkenalkan peluang bisnes bersama GLAM. Memang TERBUKTI yang GLAM memberi banyak manfaat dalam hidup fatin sekarang. Dari tak tahu bercakap tentang bisnes, now dah boleh bercakap. Semua bimbingan yang fatin dapat adalah percuma.  Alhamdulilah. Dah dapat ilmu percuma dan berkualiti, fatin terus guna ilmu yang ada sebaik mungkin.

So, jom reviews a few pictures on that day.

Credit to my mentor Shaliza Aziz with her album. ^_^


Barisan speakers yang meletops and powerful


Peserta yang hadir untuk kaut ilmu untuk lebih sukses.


We are READY to SHANGHAI !!!


Teamwork TOGETHER WE ACHIEVE.


The power of Beautilicious yang hadir dari Kedah, Penang, Perak, Kuala Lumpur, Shah Alam, Johor dan lain-lain.


Beautilicious from Utara.


Muka senyum lepas habis majlis ilmu.


Dalam apa yang kita buat KNOWLEDGE is POWER.  Sebab itu kami sama-sama belajar, mengajar & di ajar. Korang pun boleh. Tak kisah apa background kita, yang penting semangat untuk berubah.

Everyone dalam bisnes ni pun start from ZERO. Fatin sedia membantu if korang berminat nak tahu tentang bisnes GLAM.


Let's have fun together!! 


Let's fly to Shanghai!!


019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..