Posts

Showing posts from February, 2013

Promosi Produk Set Trial Ngetops Hanya Dua Hari SAHAJA !!

Image
Assalamualaikum. Hari ini fatin adakan satu lagi promosi sebelum berakhirnya bulan Februari 2013. Jangan malu jangan segan untuk mendapatkan set trial produk terkini yang LARIS di PASARAN. GARAM BULUH - RM12.00 BB PLUS COLLAGEN -  RM40.00 BB PLUS COLLAGEN & GARAM BULUH - RM25.00 PREMIUM BEAUTIFUL WASH - RM42.00 JTX1000 -  RM170.00 Pemakaian secara PERCUMA bagi anda yang berada sekitar  SHAH ALAM, KUALA LUMPUR, KEDAH, PENANG & PERLIS. Jadi apa tunggu lagi uolls jom rebut peluang nie HARI INI untuk pre-order produk kesayangan anda. ^_^ 019-448 1391 fatinzaini23@gmail.com Beautilicious | SHAH ALAM, KUALA LUMPUR, KEDAH, PENANG & PERLIS.

Vlogging | Kata Hati Matluthi dan Maria Elena

Image
Assalamualaikum dan salam semua :) Alhamdulilah, si mamat anak mak siapa lagi kalau bukan Hot Vlogger fatin Matluthi yang dah pun selamat konvo di Curtin University, Australia !! Tahniah !! Sebagai tanda terima kasih + terima kasih + terima kasih tak terhingga beliau tu, jom tengok video nie  "HARI JUBAH". Dan tak lupa for my beautilicious lady iaitu Maria Elena & Asfirdaus (abang kepada Fatin Liyana) dengan video mereka yang cool nie sangat-sangat laa sweet dan sesuai buat inspirasi pada mereka bakal pengantin.  * make sure anda sporting dan gilers-gilers macam dorang, baru boleh laa follow yee.. ^_^ sumber dari : www.mukhrizudey.com Semoga Terhibur !! 019-448 1391 fatinzaini23@gmail.com Beautilicious | Kuala Lumpur & Shah Alam

Travelog | Jumpa Orang Alor Star dan Kulim Lagi Jom !!

Image
Assalamualaikum dan salam hujung minggu. Available services :  >> Trial Fitting PB Corset >> Buy/Pre-Order  Set Trial  -BB Plus Collagen - Garam Buluh,  - Maharani,  - Minyak Enjin JTX1000 - Biozone Car Sterilizer >> Business Sharing in Social Media Networking by Beautilicious Utara & GLAM Besok 17.02.2013 (Ahad) Insyallah Fatin akan berada sekitar Kulim lagi. Jumpa anda di sana yee :) 019-448 1391 fatinzaini23@gmail.com Beautilicious | Alor Star & Kulim

LoveyDoveyLand | Nice For Your Lovely Function

Image
Assalamualaikum dan salam semua. * Plan nak buat majlis? * Teringin nak buat sesuatu kelainan dalam majlis tersebut? * Suka yang sweet-sweet dan nice? * Impikan yang simple tetapi meaningful? * Tapi takde idea bagaimana nak buat? Meh sini fatin nak share satu idea baru yang mungkin dapat membantu anda. Kalau bagi sesiapa yang sentiasa ikuti perkembangan semasa mesti terperasan something sweet bila pergi ke majlis-majlis macam gathering, birthday party, anniversary, pertunangan, perkahwinan, aqiqah, etc kan ?! This entry fatin ada satu tips baru untuk uolls. Memperkenalkan  LoveyDoveyLand sebagai platform untuk anda dapatkan sticker atau tagged comel-comel untuk majlis istiewa anda nanti !!  Di bawah nie terdapat a few samples yang boleh memberi anda membuat pilihan. Available ready-made and custom-made for your requests. Comel tak? Sweet kan? Berminat untuk tempahan? FB : LoveyDoveyLand Email : loveydoveyland.

Travelog Februari 2013

Image
Assalamualaikum dan salam semua. First of all, fatin minta maaf sebab hampir 2minggu tak dapat nak meng "updated" kan blog nie. Today, fatin sempat nak muat turun about new things in this month February 2013. Ramai cakap bulan Februari nie bulan Kasih Sayang. Alhamdulilah sejak ada hobi baru dengan buat bisnes thru media social, makin hari makin ramai dah kenal fatin dengan buat bisnes daripada GLAM. Ingat lagi first time involved dalam hobi tambah pendapatan nie.  "Kita tak salah untuk money makes money. Asalkan peluang bisnes yang datang kita tu boleh beri pendapatan secara Halal dan cara gerak kerja pun tak seperti memaksa kita. Nowadays, memang TERBUKTI !! Kita buat, kita dapat. Rezeki takkan datang bergolek kepada kita if kita takda rasa nak berusaha. " Itu yang fatin yakin adanya bisnes daripada Green Leaders Academy Malaysia nie. Ada juga yang join bisnes nie secara part-time dan juga full-time. Terpulang pada kita. Yang penting kita nak

Majlis SM/SSM Januari 2013 Bersama GLAM dan Team Beautilicious

Image
Salam bulan cinta untuk semua iaitu FEBRUARI !! Detik paling indah untuk fatin adalah fatin jatuh cinta dengan majlis gilang-gemilang bersama Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) kerana dapat meraikan kejayaan para usahawan dalam dunia bisnes yang fleksibel dan menarik nie. Detik permulaan sebelum jejak keluar dari rumah. Nurul Ain Zulkarnairnd, Shaliza Aziz dan Fatin Zaini lain-lain yang lain adalah patah perkataan kami time tu. Especially diri fatin sendiri la. Dulu nak make-up alamat jawapannya, "Sorry to say lah !!" But today i really falling in love with myself. Rahmat Allah kurniakan adalah cukup sempurna. Bayangkan apabila ditiup semangat keberanian kita terus boleh berubah siapa diri kita. Yang fatin maksudkan kat sini bukan untuk bermegah atau banggakan diri dengan kecantikan luaran. TETAPI sebenarnya adalah kecantikan dalaman !! Dulu penakut, pemalu, kurang keyakinan, kurang semangat, kurang segala-galanya. Sejak bertemu jodoh dengan GLAM t

Sungai Petani | Review Booth Beautilicious Utara Sempena Karnival Perkahwinan 2013

Image
Assalamualaikum dan salam semua. Rupanya baru tahu betapa best bila dapat menyertai jenis-jenis karnival nie. First time fatin timba pengalaman bersama team Beautilicious   Utara buka booth Karnival Perkahwinan 2013 di Amanjaya Mall, Sungai Petani. Rasa macam lepas nie nak rajin jer buka-buka booth. Hehe. Alhamdulilah tanpa diduga walaupun kami hanya menjalankan jenis perniagaan secara media sosial, tetapi kami juga dapat merasa berniaga dengan adanya booth sebagai platform kami bertemu pelanggan directly selama 3hari di karnival tersebut. Memandangkan peluang bisnes GLAM memang mudah dan fleksibel, kebanyakkan peserta yang menyertai booth nie adalah di kalangan orang bekerja sepenuh masa dan juga surirumah. Jadi, hari minggu mereka diisi dengan mempromosikan peluang perniagaan kami bersama pelanggan. Mudahkan?? Fatin sendiri rasa sangat kagum dengan semangat mereka yang join bisnes nie secara part-time kerana mereka anggap yang bisnes GLAM adalah hobi baru mer

Travelog Kuala Lumpur | Fruity Cake by Secret Recipe

Image
Tetiba fatin teringat nak makan fruity cake by Secret Recipe yang latest tuh. Yummy!!! Memang sedap. So, fatin dapat merasa time di Kuala Lumpur hari tuh. Kebetulan dapat jumpa ex-housemates time study kat Kuantan, Pahang dulu. Wah sangat rindu korang semua tau !!  With Adira Jafri from Damansara. With Holida Fateen from Genting Kelang. Unexpected  time kami jumpa nie tetiba pulak, kawan minta fatin share about GLAM business opportunity. Sesiapa pun boleh dengar tentang peluang bisnes dari GLAM nie. Jadi fatin pun dengan hati terbuka share la sementara nak tunggu kek kesayangan datang. Wow !! Selesai jer business sharing, ape lagi semua get ready nak jamu selera. Yippy kek dah sampai !! Jom layan~  Jemput makan semua :) memang marvellous sebab sarat dengan buah-buahan. Yang nie spaggethi untuk holida. Sedap sebab banyak cendawan, meetball, fuh mengancam !! Lepas nie tak tahu laaa sape lagi nak ajak keluar jumpa minum makan benda yang ba

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..