LoveyDoveyLand | Nice For Your Lovely Function

Assalamualaikum dan salam semua.

* Plan nak buat majlis?

* Teringin nak buat sesuatu kelainan dalam majlis tersebut?
* Suka yang sweet-sweet dan nice?

* Impikan yang simple tetapi meaningful?
* Tapi takde idea bagaimana nak buat?


Meh sini fatin nak share satu idea baru yang mungkin dapat membantu anda. Kalau bagi sesiapa yang sentiasa ikuti perkembangan semasa mesti terperasan something sweet bila pergi ke majlis-majlis macam gathering, birthday party, anniversary, pertunangan, perkahwinan, aqiqah, etc kan ?!


This entry fatin ada satu tips baru untuk uolls. Memperkenalkan LoveyDoveyLand sebagai platform untuk anda dapatkan sticker atau tagged comel-comel untuk majlis istiewa anda nanti !! 


Di bawah nie terdapat a few samples yang boleh memberi anda membuat pilihan. Available ready-made and custom-made for your requests.
Comel tak?

Sweet kan?

Berminat untuk tempahan?

Sebarang pertanyaan juga boleh refer dengan fatin zaini

019-448 1391 
fatinzaini23@gmail.com

Beautilicious | Cyberjaya & Putrajaya

Comments

Popular posts from this blog

Siapa Tak Nak RM4500 Dalam Akaun !

Travelog Makan | Nasi Kukus Ayam Goreng Best di Wangsa Melawati Kuala Lumpur

Kenali Jenis Durian Di Malaysia

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..