Majlis SM/SSM Januari 2013 Bersama GLAM dan Team Beautilicious

Salam bulan cinta untuk semua iaitu FEBRUARI !!

Detik paling indah untuk fatin adalah fatin jatuh cinta dengan majlis gilang-gemilang bersama Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) kerana dapat meraikan kejayaan para usahawan dalam dunia bisnes yang fleksibel dan menarik nie.


Detik permulaan sebelum jejak keluar dari rumah. Nurul Ain Zulkarnairnd, Shaliza Aziz dan Fatin Zaini lain-lain yang lain adalah patah perkataan kami time tu. Especially diri fatin sendiri la. Dulu nak make-up alamat jawapannya, "Sorry to say lah !!" But today i really falling in love with myself.

Rahmat Allah kurniakan adalah cukup sempurna. Bayangkan apabila ditiup semangat keberanian kita terus boleh berubah siapa diri kita. Yang fatin maksudkan kat sini bukan untuk bermegah atau banggakan diri dengan kecantikan luaran. TETAPI sebenarnya adalah kecantikan dalaman !!

Dulu penakut, pemalu, kurang keyakinan, kurang semangat, kurang segala-galanya. Sejak bertemu jodoh dengan GLAM terus sikit demi sedikit fatin jadi lebih berani, lebih berkeyakinan dan lebih semangat !! 

Dalam beberapa bulan penglibatan bersama GLAM terus terasa diri umpama berlian yang bersinar-sinar dan begitu berharga. GLAM sekarang adalah medium hobi baru untuk fatin. Bukan hanya hobi bergaul dengan ramai orang tetapi dapat membantu jana pendapatan sampingan. Syukur alhamdulilah..

Kita semua mempunyai bakat tersendiri. Cuma bezanya kita sudah tonjolkan bakat kita ataupun kita abaikan bakat yang kita ada. Kalau anda pun teringin untuk serlahkan bakat anda dan berminat untuk mengetahui rahsia peribadi GLAM dan Beautilicious hubungi fatin saja. Insyallah fatin akan membantu kongsi bersama anda. :)












More pictures boleh buka di Facebook & Instagram Fatin Zaini.

019-448 1391
fatinzaini23@gmail.com

Beautilicious | Kuala Lumpur & Shah Alam

Comments

Popular posts from this blog

Jom Sertai Segmen "Follow dan Give Away" Bersama Fatin Zaini

Tips | Amalan Bebaskan Diri Daripada Hutang Dan Kesusahan

Amalkan Doa Minum Air Ilmu Ustazah Asma' Harun

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..