Sungai Petani | Review Booth Beautilicious Utara Sempena Karnival Perkahwinan 2013

Assalamualaikum dan salam semua.

Rupanya baru tahu betapa best bila dapat menyertai jenis-jenis karnival nie. First time fatin timba pengalaman bersama team Beautilicious Utara buka booth Karnival Perkahwinan 2013 di Amanjaya Mall, Sungai Petani.

Rasa macam lepas nie nak rajin jer buka-buka booth. Hehe.

Alhamdulilah tanpa diduga walaupun kami hanya menjalankan jenis perniagaan secara media sosial, tetapi kami juga dapat merasa berniaga dengan adanya booth sebagai platform kami bertemu pelanggan directly selama 3hari di karnival tersebut.

Memandangkan peluang bisnes GLAM memang mudah dan fleksibel, kebanyakkan peserta yang menyertai booth nie adalah di kalangan orang bekerja sepenuh masa dan juga surirumah. Jadi, hari minggu mereka diisi dengan mempromosikan peluang perniagaan kami bersama pelanggan. Mudahkan??

Fatin sendiri rasa sangat kagum dengan semangat mereka yang join bisnes nie secara part-time kerana mereka anggap yang bisnes GLAM adalah hobi baru mereka di samping boleh menjana pendapatan. Mesti laa seronok weeknd dapat spend time hobi yang boleh bantu mereka tambah pendapatan. 


Jika anda pun berminat untuk mengetahui lebih details tentang business opportunity dari GLAM dan team Beautilicious?? Jangan malu, jangan segan untuk contact fatin yee. Insyallah fatin akan cuba share dan bantu anda tentang peluang yang menarik nie. 

019-448 1391 / fatinzaini23@gmail.com



Selamat datang ke booth kecantikan & kesihatan dari kami team Beautilicious Utara dari Fatin Zaini.


Antara yang menarik di booth kami. Tahniah kepada pemenang lucky draw 
(PERCUMA pakej spa di Sungai Petani) 



Bersama Nurul Ain Zulkarnaind dalam Beauty Talk. 


Demo semasa di karnival perkahwinan tersebut.




Satu hari kami pink.. :)



Spirits of GREEN !! Semangat dari Green Leaders Academy Malaysia. 


Memperkenalkan peserta-peserta team Beautilicious Utara yang menyertai Karnival Perkahwinan 2013 di Amanjaya Mall, Sungai Petani adalah :



Peserta Team Beautilicious Utara :-

Nooraizeela Ishak - Taman Arked

 Nurul Ain Zulkarnaind - Taman Berjaya

Fatyiemah Idris - Butterworth

Fatin Zaini - Lagenda Heights/ Shah Alam

Nadiah Helmy - Taman Sejati

Nor Hafizah Mahadzir - Pinang Tunggal/Kulim

 Eina Fazlina - Taman Kristal/Taman Keladi

 Ramizah Rahman - Parit Buntar/Batu Kawan  

 Faiezah Hashim - Bertam/Arau

 Eira Aire - Puterijaya



Sijil Penghargaan


Kami bukan setakat seorang pengguna tetapi kami juga salah seorang daripada usahawan. Sesiapa saja berpeluang menyertai bersama kami.

Just contact me at 019-448 1491 to book your date ;)


"If orang lain boleh, apa kurang kita kan. Yang penting kita mesti yakin. Believe me, since day one ieja dalam biznes ni, we have a great teamwork. Kalau uolss follow the same step, confirm dapat capai yang sama" 

-shaliza aziz- :)

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Menghadapi Banjir 2021

Tips | Semangat Positif Ceriakan Hidup Tahun 2013

Testimoni Baru | Liyana Jasmay Pakai Premium Beautiful

Pesanan Ikhlas

Untuk makluman semua, SEGALA IKLAN PROMOSI berkaitan produk atau NOMBOR TELEFON yang ada SEBELUM TAHUN 2022 TIDAK LAGI digunakan & berurusan ye. Semua entry yang ada didalam blog akan dijadikan sebagai kenangan. Mohon maaf sekiranya ada mana-mana entries yang kurang sopan atau ada unsur yang tak sepatutnya atau ada kisah-kisah yang membuka aib mana-mana pihak. If uguys rasa tak selesa dengan entry tersebut boleh komen diruangan "Posting Entry Blog @ email" untuk di edit semula atau padam post tuh. Sorry sangat-sangat ye guys..